Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нестандартно приложение на ненужни неща.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нестандартно приложение на ненужни неща.

За колектора ( слънчевата батерия )...
    Миналата година на вилата ни, решихме да покриваме растенията с изрязани отдолу големи шишета от минерална вода....нещо като оранжерия. За съжаление, поради липса на опит и познания в един топъл ден те изсъхнаха )))...Както и да е, оказахме се с много и различни по размер шишета.
    Там все още нямаме бойлер и топлата вода е проблем. Майка ми слага шишета на слънце или грее вода. Реших да боядисам едно шише черно, после реших да пробвам да намаля отдаването на топлина и го сложих в друго, по-голямо за да има нещо като въздушна възглавница. После пък реших да опитам да насоча повече светлина към шишето....и така
    С две шишета от 10 литра успявам да се изкъпя...на 20 литра подграта вода, добавям 10 литра студена... че иначе е жега )
    Последно редактирано от mitkosto; 14-05-10, 12:35.

Коментар

Някои хора изглежда сме заразени с особена форма скрападжийски вирус. Умирам за такива неща .....

Обещавам да поразровя някой ден още малко по къщи да поснимам.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Нестндртна виладжийска саксия. Не е моя идея, копирал съм я от някъде, защото имам доста от старите керемиди и ми е жал да ги счупя или изхвърля.
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
        X