Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нестандартно приложение на ненужни неща.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нестандартно приложение на ненужни неща.

За колектора ( слънчевата батерия )...
    Миналата година на вилата ни, решихме да покриваме растенията с изрязани отдолу големи шишета от минерална вода....нещо като оранжерия. За съжаление, поради липса на опит и познания в един топъл ден те изсъхнаха )))...Както и да е, оказахме се с много и различни по размер шишета.
    Там все още нямаме бойлер и топлата вода е проблем. Майка ми слага шишета на слънце или грее вода. Реших да боядисам едно шише черно, после реших да пробвам да намаля отдаването на топлина и го сложих в друго, по-голямо за да има нещо като въздушна възглавница. После пък реших да опитам да насоча повече светлина към шишето....и така
    С две шишета от 10 литра успявам да се изкъпя...на 20 литра подграта вода, добавям 10 литра студена... че иначе е жега )
    Последно редактирано от mitkosto; 14-05-10, 13:35.

Коментар

Някои хора изглежда сме заразени с особена форма скрападжийски вирус. Умирам за такива неща .....

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=107

Обещавам да поразровя някой ден още малко по къщи да поснимам.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Нестндртна виладжийска саксия. Не е моя идея, копирал съм я от някъде, защото имам доста от старите керемиди и ми е жал да ги счупя или изхвърля.
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X