Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сувенир от България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сувенир от България

Привет на всички , живот и здраве сигурно ще отида на студентска бригада в САЩ и искам да взема някакъв сувенир или подарак за своя нов работодател . Да имате някакви идеи. какво да подаря , за да могат работодателите ми да добият представа за нашата страна и обичай .
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

До: Сувенир от България

Сети се какво е носил Бай Ганьо из Европата !
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Масло от рози, ама истинско

Коментар

Каквото и да занесеш - не може да добие представа. Разходи се по битака до Александър Невски (ако още го има) и се огледай за кукли. Едно време имаше едни много сладки, с български носии.

Самите кукли бяха около 35см, едни такива майтапчийски, а носиите бяха читави. Не говоря за тия схематичните сериозни кукли. Те са мънички.

Това е най-неангажиращото което можеш да измислиш. Розово масло и подобни радости - надали ще разбере за какво става въпрос. Докато куклата си е кукла, а носията е показателна. Да не говорим че има различни носии, тъй че може да го въодушевиш после да те вика пак
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колега, може да вземеш до куклите бутилка червено Българско вино определено ще му хареса/мисля че няма да имаш проблем в самолета/Успех в Америка.

Коментар

Моето предложение е за мартеници. Разбира се истински, автентичен модел, а не от кичозните. Разбира се ще трябва и да се подготвиш добре, за да можеш да разказваш за философията и знанието, втъкано в тях.
            Не мисли като човек!

Коментар

И аз съм си мислил за мартеница , а другата ми идея е някаква книга на анг. език със забележителностите на България . Или един чифт цървули и калпак . Благодаря за идейте , очаквам и още

Коментар

Ако намериш някъде истински калпак, моля пиши. Няклолко зими искам да нося, но не намирам.
                Успех!
                VARADERO SD2

Коментар

Хубаво вино,пътеводител за забележителностите или книга за манастирите и църквите в България ,троянска керамика и сувенирни малки цървулки е изпитано за Германия и Англия.Особено виното много им харесва.От мен-успех

Коментар

Първоначално публикуван от kannami Преглед на мнение
                    Хубаво вино,пътеводител за забележителностите или книга за манастирите и църквите в България ,троянска керамика и сувенирни малки цървулки е изпитано за Германия и Англия.Особено виното много им харесва.От мен-успех
                    Колега от каде да намеря такъв пътеводител със забележителностите или кника с манастирите на България на английски език

ПП Колега провери в някое хореографско студио за калпак

Коментар

От подлеза между Президентството и Министерския съвет.
                      А костенско ножче - от Костенец.

Коментар

Бутилка хубава домашна ракия винаги помага Домашен суджук също.
                        иначе не е лоша идея и това http://www.helikon.bg/books/282/6421...balgariia.html , но на английски. Виж в книжарниците има и двд-та за България.

Коментар

Вкарването на суджук в САЩ струва конфискация и унищожаване на летището ако е деклариран в митническия формуляр, същото плюс глоба от 350$ нагоре ако не е деклариран.

Същият ценоразпис се прилага и за всякакви недекларирани хранителни продукти на растителна, млечна или месна основа, включително и сандвич със сирене и шунка останал от обяда в самолета или ябълка от десерта.

Проверено и доказано от хитри познати, както и от разсеяни такива. Също и от хора невярващи че митничарските кучета обичат суджук

Още веднъж - повечето от изброените по-горе сувенири предполагат поне елементарно сходство на култури, разбирания и обичаи. Такива може да има, може и да няма. Подарък чието предназначение трябва да се обяснява (мартеница и производни) не винаги е най-идейното решение. Твърд алкохол - също, ако не познаваш "жертвата".
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Една хубава бутилка ракия ще свърши работа според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                              Ако намериш някъде истински калпак, моля пиши. Няклолко зими искам да нося, но не намирам.
                              Успех!
                              В ЕМО "Етъра" до Габрово шият всякакви размери и са на цени около 70 лв., поне миналата зима бях по толкова

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X