Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми сервиз за хладилници в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми сервиз за хладилници в София?

Препоръчайте ми сервиз за хладилници в София? Мисля,че единия хладилник има нужда от ново уплътнение за фризера + в последно време почна много силно заледяване .Хладилника е Индезит и служи вярно вече 7-ма година .Трябва ми нещо проверено,благодаря.

До: Препоръчайте ми сервиз за хладилници в София?

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
    Препоръчайте ми сервиз за хладилници в София? Мисля,че единия хладилник има нужда от ново уплътнение за фризера + в последно време почна много силно заледяване .Хладилника е Индезит и служи вярно вече 7-ма година .Трябва ми нещо проверено,благодаря.
    На Индезит и Аристон сервиза е в началото на "Хайдушка поляна" почти до "Житница"

Коментар

Я първо виж дали не се е изметнала вратата. Ако да, има една добра и една лоша новина:
      1. Изметната врата на хладилник се изправя лесно с ръце, не е особено здрава.
      2. Това изправяне е временно, а нов уплътнител няма да помогне.

Коментар

0887117388-Румен.Човека е точен.Препоръча ми го приятел.Два пъти съм го викал.Идва на място със всякакво оборудване и решава проблема в миг.Успех!
        Камен Механджиев

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Я първо виж дали не се е изметнала вратата. Ако да, има една добра и една лоша новина:
          1. Изметната врата на хладилник се изправя лесно с ръце, не е особено здрава.
          2. Това изправяне е временно, а нов уплътнител няма да помогне.

Не се е изметнала,ама не ще и да се затваря.В момента вече е размразен,звъннах на Румен и той каза,че не може да помогне за уплътнението.Относно официалния сервиз мога да кажа,че когато ми се наложи спешен ремонт на пералня ми казаха,че най-рано могат да пратят някой след 4 дена,не ги обвиинявам,защото сигурно имат доста работа.

ПС:ще се наложи да ползвам услугите на сервиза все пак мисля, че само те ще ми намерят уплътнение за вратата и ще ми помогнат.

Благодаря на включилите се.
          Последно редактирано от bg2001; 14-04-10, 18:14.

Коментар

Не се е изметнала,ама не ще и да се затваря.
            Това как да го разбираме? Цялата ли не прилепва, или само от едната страна, или от единия край?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Това как да го разбираме? Цялата ли не прилепва, или само от едната страна, или от единия край?
              Колкото и да я гледам не виждам никакви кривини,на няколко места има цепване на уплътнението и преполагам от това идва проблема.

Коментар

Колкото и да я гледам не виждам никакви кривини,на няколко места има цепване на уплътнението и преполагам от това идва проблема.

Уплътнения разни има из магазините по "Пиротска"
                Със старото там, и си намираш.

Коментар

На улица Панагюрище,на сточна гара.Магазина се казва Нордтехник.Има уплатнения и други резервни части...

Коментар

Зависи от модела,но оригинално уплътнение само в официалния сервиз на Хайдушка поляна,като е писал колегата по-горе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X