Здравейте,
В края на месец ноември м.г. съвсем случайно намерих кученце, женско сукалче оставено пред един магазин.
Беше мекичко и пухкаво, чисто и ми се събираше в дланта.
Реших, че ако го оставя ще умре, беше голям студ, пък не ми мязаше на улично.
Та така, прибрах го, извадих му паспорт и го ваксинирах.
Ветеринаря каза че е на не повече от 10 дена, та се наложи да се изчака с ваксините.
Но вече ми е невъзможно да го гледам в къщи.
Та ако някой прояви интерес, ще се радвам да си намери добър стопанин.
Не е марково вероятно и не зная какво ще излезне.
Вече е на 3,5 месеца и гледайки снимките в нета, убийстено прилича на шнауцер на същата възраст.
Лапичките са му големи, продължаа да е с много мека козина, на втората седмица си научи името, а пък каишка като го разхождам слагам само за да го вържа пред магазина, когато съм вътре. Върви си до мен, свършва си работите и си влиза културно в къщи.
С децата се заиграва невероятно, даже доктора каза, че се мислел също за дете.
Бе не знам, много е готино, ма наистина ми е трудно в къщи и при това по цял ден ни няма.
Прилагам и няколко снимки да го видите къв сладур е.
Та така, ако някой прояви интерес кученцето е в София.
Тел. за връзка 0888 658377.
Поздрави!
В края на месец ноември м.г. съвсем случайно намерих кученце, женско сукалче оставено пред един магазин.
Беше мекичко и пухкаво, чисто и ми се събираше в дланта.
Реших, че ако го оставя ще умре, беше голям студ, пък не ми мязаше на улично.
Та така, прибрах го, извадих му паспорт и го ваксинирах.
Ветеринаря каза че е на не повече от 10 дена, та се наложи да се изчака с ваксините.
Но вече ми е невъзможно да го гледам в къщи.
Та ако някой прояви интерес, ще се радвам да си намери добър стопанин.
Не е марково вероятно и не зная какво ще излезне.
Вече е на 3,5 месеца и гледайки снимките в нета, убийстено прилича на шнауцер на същата възраст.
Лапичките са му големи, продължаа да е с много мека козина, на втората седмица си научи името, а пък каишка като го разхождам слагам само за да го вържа пред магазина, когато съм вътре. Върви си до мен, свършва си работите и си влиза културно в къщи.
С децата се заиграва невероятно, даже доктора каза, че се мислел също за дете.
Бе не знам, много е готино, ма наистина ми е трудно в къщи и при това по цял ден ни няма.
Прилагам и няколко снимки да го видите къв сладур е.
Та така, ако някой прояви интерес кученцето е в София.
Тел. за връзка 0888 658377.
Поздрави!
Коментар