Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хамали в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хамали в София?

Трябва да транспортирам една маса със стъклен плот (несваляем) от точка А до точка Б,а също така да се качат два високи ,тесни и доста тежки шкафа от мазето до 5 етаж (по стълбите,защото не влизат в асансьора) на жилищна кооперация.Молбата ми е да ми препоръчате хамали или фирма,която да може да извърши услугата.Търся нещо качествено и проверено,затова питам тук,а не Гoogle.Става въпрос за град София.
    Благодаря.

До: Хамали в София?

Не мога да ти препоръчам, но мога да споделя от опит - преди около месец и нещо ми искаха 100 лв за качване на хладилник и пералня до 3-ти етаж. Нито пералнята беше някаква супер голяма и тежка, нито хладилникът /1.80 висок, еднокрилен, или както и там да се казва, но не двоен/. А коридор - голям, стълби - широки.. т.е. нямаше утежняващи обстоятелства, но както и да е.
    Сториха ми се доста 100лв и ги пратих .. по живо по здраво..
    Защо не пробваш с 'обади се на приятел'
    Хубав ден и успех
    Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Колегата е прав. Хамалите които и да са те,цигани или студенти искат да изкарат много пари с малко хамалогия.Купи си,ако нямаш 2 колана и докато качвате багажа с 2-3 приятели жена ти вече ще е направила салатата.

Коментар

Като се местих преди време извиках едни момчета от една организация РЕТО - лекуват се от зависимости наркотици етц (не са страшни). Справиха се от отлично имаха транспорт щети по мебелите нямаше.

Тези телефони имам -
        02 980 21 43
        02 996 41 48

When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Честно казано не мога да се заема да ги пренасям с приятели и роднини и затова търся хамали или желаещи да си направят малко фитнес за пари.

Коментар

Мога да помогна ако ми пишеш къде и кога? Но съм сам!
            Носенето на мебели и стройтелни материяли по етажите ми е хоби!
            Ванката 0886555627
            Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Да не хванеш цигани!

Донасят багажа един етаж по-надолу /примерно пиано/ и казват, че сте се разбрали уж до този...

После за един етаж искат пак толкова, защото знаят, че няма да зарежеш пианото долу и да тръгнеш за нови хамали..

Така се прави бизнес!

Коментар

Бих дал 80 лв на този ,който ми свърши работата.Растоянието от точка А и Б е 4,5км.Масата трябва да се качи също,но тя влиза в асансьора.Шкафовете са с височина 220 см и ширина 75 см,свалил съм им вратите и са доста по-леки .Ако има заинтересовани нека пишат.Имам микробус,но не е на разположение в момента,затова ми трябва и транспорт.
                Последно редактирано от bg2001; 06-02-10, 11:17.

Коментар

Имам един приятел който си има такъв бизнес. Преди и аз съм поработвал с тях. Ще му звънна сега да видя дали е свободен. Има бус и материали за опаковане. А офертата ми се струва разумна. Работа за 2ма човека, за 2-3 часа. Ако е само това което си описал.

Коментар

Благодаря на Drajeto ,но там нещата могат да станат след 15-ти ,ако намеря нещо до тогава или някой ми предложи услугите си ще съм благодарен.Аз мога да опаковам масата с найлон с мехурчета,а за шкафовете (по-скоро витрини са,защото са високи и тесни) не мисля,че им трябва опаковане,но все пак трябва да се види,иначе стълбището е достатъчно широко.
                    Последно редактирано от bg2001; 06-02-10, 12:57.

Коментар

Преди 2 седмици ползвах тази фирма - Корект.
                      За диван 2.30 х 1.20 с голяма табуретка - стречиране, транпорт от бул. Стамболийски до Стрелбище, качване на ръка до 8ми етаж - 140 лв.
                      Бяха внимателни, бяха опаковали добре дивана с дунапренови листа под фолиото, внимаваха при носенето, нямаше повреди. Тъй като останах доволен, цената ми се видя добра.
                      Момчетата даже смутолевиха нещо, че трябва да ми вземат по-малко тъй като табуретката (1.10 х 1.10) я качиха с асансьора.
                      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Много благодаря на Drajeto за перфектно свършената работа.Ако някой има нужда от пренос и превоз в София да му пише,аз лично го препоръчвам.

Коментар

Благодаря за добрите думи
                          Радвам се, че си доволен!
                          Аз съм ел.инженер и в момента правя ел.инсталаций, но всичко извънредно в тая ситуация ми е добре дошло. "За Баба срамна работа няма!". Е сутрин не сме много разговорливи
                          Иначе момчето с буса - Иво си пренася постоянно!

Коментар

От: До: Хамали в София?

Здравейте, Drajeto и на мене след нова година ми предстои преместване на мебелите,тъй като сменям апартаментът под наем.Дай някакъв тел. на приятеля ти ако все още се занимава с преместване на мебели.Благодаря ти предварително.

Коментар

От: Хамали в София?

Понеже става въпрос за хамали и хамалски фирми и аз да добавя нещо по въпроса. Някой по-горе беше споменал Хамали Корект. Искам да ви кажа, че познавам тази фирма много добре. Двама мои приятеля се местиха с нея. Всичко е било наистина коректно, според обещаните уговорки като цена и начин на работа. Нещо повече - било е и много изгодно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X