Някой знае ли в София нумизматичен магазин? Търся капсули за монети 30, 36 и 40 мм. и препарат за почистване на сребърни и златни монета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нумизматичен магазин
Свий
X
-
До: Нумизматичен магазин
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНякой знае ли в София нумизматичен магазин? Търся капсули за монети 30, 36 и 40 мм. и препарат за почистване на сребърни и златни монета.Не забравяй че дебнат
Поздрави
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНякой знае ли в София нумизматичен магазин? Търся капсули за монети 30, 36 и 40 мм. и препарат за почистване на сребърни и златни монета.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеНе давай информация на айдуцитеНе забравяй че дебнат
Поздрави
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеБойко и група не спят и слухтят......................LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНищо не разбрах. кво слухтене, кви айдуци, къв Бойко. Имам 5 монети от по 5 лв. , юбилейни и трябва да ги почистя и прибера в пластмасови кутийки.Днеска разбрах че са ме посетили
Отнесли са три радиатора чугунени и секирата за цепене на дърва.При три вързани и едно пуснато куче
Не дава човек да припари как са го омагьосали
не знам......
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНищо не разбрах. кво слухтене, кви айдуци, къв Бойко. Имам 5 монети от по 5 лв. , юбилейни и трябва да ги почистя и прибера в пластмасови кутийки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеДобре, а сега като изключим спама, които написахте, магазин знаете ли къде има?
И на битака съм срещал няколко юнака с монети.
Успех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеНали знаеш,че 20 000 000 не са 20 000 000 ако са с 25 лева по-малко така,че аидука точно за твойте чака !!!LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНякой знае ли в София нумизматичен магазин? Търся капсули за монети 30, 36 и 40 мм. и препарат за почистване на сребърни и златни монета.
http://imperio.forumotion.com/forum-f7/...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар