Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да си купя водка Nemiroff?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде да си купя водка Nemiroff?

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
    ....Искам пак да си закупя същата бутилка за новогодишната трапеза и да почерпя гостите ми ,но никъде не мога я намеря.
    Ако е на зор работата, намерих в къщи един седмак.
    Отворен съм за бартери

Коментар

Дааа, тая с меда и чушката къса глави!
      На бул. Мадрид, след канала около 100-150 метра вдясно като идваш от паметника Левски има магазин за алкохол - голям избор! Може и да имат! А ако нямат може да се пита дали могат да намерят. Иначе аз си я носех от Украйна, ама нещо отдавна не съм ходил!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

За ракиите и лютото.
        По добре първо си направете екстракт - накиснете малко люти чушки и черен пипер в 2-3 литра ракия. Като стане готов екстракта-до месец, сложете на вкус към желаното количество.
        Така според мен ще се избегне ефекта от покачване лютивостта при слагане на люта чушка в бутилка.
        Малко играчка е и става по лесно като имаш повече ракия.
        Иначе наш винпром прави люта ракия с мед , но не се сещам кой е.

Коментар

Ето какво ми донесоха от Москва:

Това е някакъв модел на Немирофф,който не бях срещал до сега.Вкуса е невероятен,бих казал,че това е върха на всички водки.Тази водка от снимката по-горе не може да се мери с това чудо.Иначе е от купена от шереметьевския дюти фри за 9 евро!Горещо ви я препоръчвам,въпреки,че се съмнявам да се продава у нас.

Коментар

Продава се и в по-големите магазини. Чудесно се връзва с кисели краставички от малките! Наздраве
            LZ1DWW

Коментар

От: Къде да си купя водка Nemiroff?

Запалихте ме и мен с тази водка.Бях спрял да пия водка,че ми писна тази която ми харесва да и спират вноса.И се бях ориентирал към ракията,но сега като прочетох коментарите отново ми се допи водка. Интересуваме като се пийне малко повечко как е главата на следващия ден.

Коментар

Не съм чувал, а и не ми се е случвало, от истинска руска (украинска) водка да боли глава. След кило и канче няма проблем, но не пий безалкохолно, че от него боли глава.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнение
                  Запалихте ме и мен с тази водка.Бях спрял да пия водка,че ми писна тази която ми харесва да и спират вноса.И се бях ориентирал към ракията,но сега като прочетох коментарите отново ми се допи водка. Интересуваме като се пийне малко повечко как е главата на следващия ден.
                  Купувал съм си преди около две години такава водка от Метро.

Коментар

И тая с перцом как я пиете - на малки глътки като ракията или наведнъж да те удари в чатала чак.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                      И тая с перцом как я пиете - на малки глътки като ракията или наведнъж да те удари в чатала чак.
                      Аз лично, я пия с кисели краставички...от малките Сериозно, пия си я нормално като ракийката
                      Последно редактирано от Митко (smile); 02-08-10, 17:38.
                      LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                        Зависи от търсения ефект, ако искаш да се трупясаш с малко, но затова пък качествено - на екс. Аз предпочитам да се кефя по-дълго време и на водката, и на копанията.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          Не съм чувал, а и не ми се е случвало, от истинска руска (украинска) водка да боли глава. След кило и канче няма проблем, но не пий безалкохолно, че от него боли глава.
                          Имаше една водка руска мисля БОГОРОДСКАЯ май така се пишеше - беше уникална.После и спреха вноса и направо ме разбиха.Иначе съм целил разни руски ,украински на другия ден е простоооо смърт.То са едни топли вълни едно чудо место неможеш да си намериш Бях преминал на ракия точно от Метро си я взимам Бургас 63 барел,не че на други места я няма.Но там се ходи да се пазарува на богато.И сега като ходя пак задалжително ще се купи от Немироф да се пробва.

Коментар

По принцип не съм фен на водката, но си държа за зор заман едно шише със златни люспи.

От тая:

Коментар

от аптеката е най сигурно че няма да е менте .купуваш си едно кило етилов спирт разреждаш с вода до 40 градуса .или до колкото искаш .и пиеш с кеф ислиза 8. 40 лв килото концентрат от него си правиш две кила и малко отгоре напитка а водката е доста скъпа навънка. истинската руска водка във Варшава е над 20 лв за половинка в наши пари . а тук в българия си нямам на идея колко може да струва защото не употребявам алкохол .но имах един дядо който пиеше и бях принуден да му правя такава за да не пие ментета и по евтино излиза .но с тях и без тях пяк си умря на 86 години значи не е от пиенето а от гена .щото аз съм на 44 и ако пийна 50 грама и съм готов

Коментар

На вкус и цвет товарищей нет.
                                Не съм пил отдавна Особая ,но рецептата е на -18 в камерата, да се точи като масло ,водна чаша и много салатка.Руснаците са майстори на различните видове салати.Та тази "Особая" я правели само за Особия отдел на КГБ и от там идвало името, трудно се намираше.Твърди се че водката няма вкус и мирис но различните марки имат различен вкус.
                                Водката е северно питие,там където е студено и където не вирее друго нищо освен пшеница. Когато навън е минус доста половин литър водка те държат в кондиция.
                                Там където е топло на плюс доста и 200 грама са смърт. Неслучайно Коранът забранява твърдия алкохол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X