Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЛЕДНАТА ЕЛХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОЛЕДНАТА ЕЛХА

КОЛЕДНАТА ЕЛХА в изкуствен вариан ми струва 25 лева.
    Много е хубава и тъй като използвам от 5-години изкуствени елхи, мога да кажа,че тази е много добра изглежда като истинска.
    Висока е 150см.
    Пак спасих една истинска елха или борче. Замислете се дали и на вас не ви се иска да спасите едно клонче, връхче или цял чворест бор (за след 15 год.).

аранжира се спорд вкуса и мястото.
    Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 13-12-09, 17:54.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

До: КОЛЕДНАТА ЕЛХА

И аз като теб вече доста годинки съм на изкуствена . и малко клонки наоколо за приятния мирис .

Коментар

Подкрепям Ви за изкуствените елхи,безмислено е да унищожаваме дръвчетата.

Коментар

Аз съм за естествената.

За втори път си купуваме жива елха. Миналогодишната не успя да се вкорени. Скоро ще правя втори опит.

Както и играчките да са стъклени. Има разлика дали са български, гръцки, китайски, руски, украински, но са стъклени.

Коментар

Аз съм с изкуствена,от далечната-1986.г.така,че доста борове и елхи съм спасил.
          Макар,че като гледам всеки ден колко борова гора се изсече и изнесе...
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

И аз съм с пластмасова
            Сега ми стана интересно и разгледах, продавали се живите с "контейнер с почва за засаждане след употребата им"
            Това някакъв майтап ли е? След като прекара отрязана в хол умирисан на пържоли и цигари един месец, никой не може да я съживи!
            Това поредната европейска директива ли е?

Коментар

И ние сме с изкуствена. На живите предпочитаме да се радваме в естествената им среда и в естествената им големина..
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Нашата пък си е жива.
                Ама от най-живите, просто е засадена в двора.
                Имаме и два бора, но те нямат привилегията да бъдат украсявани празниците.
                Тази година украсихме за първи път и Секвоята, защото миналата нещо боледуваше и беше на "терапия"
                Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Ние също сме с изкуствена.То вече като гледам повечето хора си вземат изкуствени и по добре,без това не съм виждал от години някакво залесяване за голяма жалост.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Пуснетете снимки.

Коледни!
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Аз тази година съм за първи път с изкуствена,но е добре.Въпреки ,че елхите са ми до терасата.И мене нещо ме дожаля.
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        И аз съм с пластмасова
                        Сега ми стана интересно и разгледах, продавали се живите с "контейнер с почва за засаждане след употребата им"
                        Това някакъв майтап ли е? След като прекара отрязана в хол умирисан на пържоли и цигари един месец, никой не може да я съживи!
                        Много невероятно изглежда , но се хваща.Преди 3 години пробвахме и после на вилата я засадихме.Иначе и ние в къщи сме с изкуствена.
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

От четири години купувам за коледа елха в саксия за присаждане. Купувам от разсадниците и смея да твърдя, че след един месец престой в саксията с необходимата пръст и тор и съответното поливане съвсем спокойно може да се засади някъде. Даже така се случи, че през тези години имах приятели, които им се раждаха деца и с жена ми им подаряваме елхата за да си израстват заедно. Досега няма някоя, която не е захваната. Такива от пластмаса не съм имал никога, ама сигурно няма и да си взема, щото много пластмасов ни стана живота. Всяка седмица съм някъде в планината и там също се радвам на дарветата, но в къщи всичко стана пластмаса.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            И аз съм с пластмасова
                            Важна подробност: такава елха не е отрязана. Продава се като цвете в саксия. Прекарва празниците в "контейнера", а после се вади от него и се слага в дупката.

Коментар

Внимавайте, защото преди 2-3 години взехме такава в саксия и после, като тръгнахме да я садим се оказа без корени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X