Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подова настилка за кухня...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подова настилка за кухня...

Привет и от мен!
    Става въпрос за това - коя според вас е най-подходящата подова настилка за кухня, трапезария и хол .. т.е. 3в1. Последните години това явно стана модерно и вече почти няма отделни кухни /става въпрос за новото строителство, де/. Та сега дилемата е - паркет или теракот или и двете, но мисля, че ако са и двете съчетаването йм ще е трудна задачка.
    Ако имате опит или предложения, ще съм благодарна да споделите.
    Става въпрос за помещение с площ - 26-27кв.м.
    Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

До: Подова настилка за кухня...

пълно мълчание...

Коментар

Ми щом е и кухня, значи теракот.

Коментар

При мен също е едно помещение ... само, че по-голямо ....
        Кухня-трапезария теракот, хол .... паркет. Дели ги само една метална свързваща лайсна.
        Цветово .... няма проблем.....
        Еднакви са .....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

аз си направих холотрапезарията с паркет, а кухнята с прилежащия и коридор към двете спални - с теракота..

Коментар

Разгледай и корковите плочки.

Коментар

Когато обединих моето жилище също умувах какво да сложа на пода и понеже при мен е 5 в 1 (кухня, трапезария, хол, спалня и кабинет) реших да е паркет навсякъде.
              - Първо защото не исках през 3 метра да се променя настилката, а да стои цялостно,
              - второ това не са вече онези мивки дето все става нещо че да тече вода по пода,
              - трето това не са паркетите (е има и такива), дето една капка вода и вече си имаш хълмче в средата на стаята
              - и последно и може би най-решаващо - когато си спуснеш топлите крака от леглото на пода сутрин, да отидеш да си направиш кафе е малко по-малко гадно да ходиш по паркет отколкото по теракот или гранитогрес.

Обикновено водата е основната причина заради която хората бягат от паркет в кухнята. Опитът ми показва, че риска някой да си излее супата, сока или да си бутне вазата в трапезарията или хола е не по малък. Когато настилката е качествена, сложена както трябва и се изчиства своевременно няма проблем.
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

Сложих ламинат в кухнята. Никакъв проблем досега.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  При мен също е едно помещение ... само, че по-голямо ....
                  Кухня-трапезария теракот, хол .... паркет. Дели ги само една метална свързваща лайсна.
                  Цветово .... няма проблем.....
                  Еднакви са .....
                  Това ти е решението изобщо не е трудно за изпълнение стига да намериш читав майстор
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Много благодаря за споделения опит и мнения. Аз да си призная малко повече клоня към паркет/ламинат, но все пак нали една част от помещението е и кухня... и затова все още имам известни колебания по въпроса..
                    Но да знаете, че като го измисля и реализирам /надявам се в най-скоро време/, ще покажа и снимки .
                    Хубава вечер и наздраве

Коментар

Корковите плочи и според мен са добро решение. Хем се чистят като теракот, хем не са студени и можеш да ходиш бос. Но все пак е въпрос на вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от Petyr Преглед на мнение
                        Корковите плочи и според мен са добро решение. Хем се чистят като теракот, хем не са студени и можеш да ходиш бос. Но все пак е въпрос на вкус.
                        Ммдаа .... и хем са меки и всичко се отбелязва по тях .....
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

В стария апартамент имах ламинат, никакви проблеми.
                          Сега съм с паркет навсякъде

Коментар

Гранитогрес в зоната до мивката останалото паркет, при добро съчетание на мен това ми допада.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Ммдаа .... и хем са меки и всичко се отбелязва по тях .....
                              Греда.
                              Имам такова от 10години. Още нищо не се е отбелязало. Поема натиска и после се въстановява. Драскането с твърди предмети и кучешки нокти му е проблема.

Аз също ще правя комбинацията ама още не знам как.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X