Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся някой да ми изработи това-от дърво е!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся някой да ми изработи това-от дърво е!

Аз му викам пано.Реже се на някаква машина.От вътре е осветено.Размерите са му от рода на 150см/100см.

Ако познавате някой,който може да помогне давайте координати.Убих се да търся в интернет,но не намерих.

До: Търся някой да ми изработи това-от дърво е!

Здравей колега,
    Имам познат мебелист, който е правил точно такива пана, виждал съм снимки. За съжаление е в София, но сматам, че ще ти свърши работа 0888 60 25 55 - казва се Бранко.
    LZ1PPR, 0 (Rh+)
    Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
    За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
      Здравей колега,
      Имам познат мебелист, който е правил точно такива пана, виждал съм снимки. За съжаление е в София, но сматам, че ще ти свърши работа 0888 60 25 55 - казва се Бранко.
      Благодаря,колега.Ще звъня.Няма значение от къде е.То е ясно,че няма да е от Карнобат.Ако има и други да знаят да казват.

Коментар

Най лесно ще е от МДФ. Намери си 4 парчета нарисувай го и го изрежи с прободен трион.

Ако намериш цифрова фреза и конвертираш изображението ще стане съвършенно с възможност за серийно производство.
        Т5
        Crossrunner

Коментар

Имам братовчед, който има цифрова координатна фреза. Говорих с него и каза, че може да го направи. Можеш да се свържеш с него на skype: digital_scream или на 0878170424 - Константин.
          LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X