Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за хладилник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся съвет за хладилник

Хладилника е просто един шкаф, е да добре изолиран, но при съвременните технологий това не е особен проблем за всички производители. Единственото което е интересно и важно в този шкаф е компресора !!! Та в този ред на мисли правилната марка компресори е Danfoss (като европейски производител) и всички японски SHARP, Toshiba и т.н. Та ако има начин да разберете какво производство му е компресора това е най-важно !!! Между другото Интерсервиз Узунов предлагат хладилници SHARP произведени в япония, купих такъв преди 5 години и впечатленията са повече от добри. Е нямам 30 год. наблюдения, но детайлно погледнато доста добра изработка
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Колега какъвто и съвет да ти дадем ,каквото си решиш ти това щее.Дано имаш късмет да случиш на добра машинка!!Аз имам една руска машинка,то тогава де други?? Бирюса 72 набор,шо нещо е охладила??? Още работи нон стоп ,дано съм жив да видя до кога??
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
        Колега какъвто и съвет да ти дадем ,каквото си решиш ти това щее.Дано имаш късмет да случиш на добра машинка!!Аз имам една руска машинка,то тогава де други?? Бирюса 72 набор,шо нещо е охладила??? Още работи нон стоп ,дано съм жив да видя до кога??
        Бирюсата има зилов компресор,който за разлика от всички останали работи на 900 об/мин.,което го прави "вечен". Те обикновенно не изгарят,а...изгниват.

Коментар

Аз съм с INOX-ов BOSCH. От 5 години съм забравил че имам хладилик. С един компресор, висок е около 1.70м. С отделна камера, от която също съм много доволен - тя дефакто си е фризер.

Препоръчвам на всеки. Клас А е, има го и в INOX, и в обикновен вариант. Следите от пръсти се чистят лесно. Просто когато ги има си личат повече.

Имам 3 BOSCH-овски уреда у нас - хладилника, съдомиялнята и пералнята. Това са единствените уреди вкъщи, за които съм забравил изобщо че съществуват. Вършат си работата мирно и кротко, както си му е реда.

От керамичния плот на GORENJE съм крайно недоволен, и вероятно ще го сменям. От тук нататък поне аз ще купувам само BOSCH.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Бирюсата има зилов компресор,който за разлика от всички останали работи на 900 об/мин.,което го прави "вечен". Те обикновенно не изгарят,а...изгниват.
            Бирюсата е желязна работа. Имаме такъв на 38 години, и още си работи все едно вчера е купен. Няма дрънчане, бръмчане и т.н. Не е пипван никога през дългия му вече живот.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тъщата и тъста са със Саратов набор 1956. 140 литра и камера около 30.
              И крушката си му е оригиналната. Има си и камера.
              А иначе и аз съм фен на Бош.

Коментар

ако намериш австрииски либхер ще е перфектно,иначе българските са добри също! Така че какъвто и да е либхера с 2 ръце аз лично съм за него пред горение-то
                [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Ами аз да дам един глас за един китаец - Хайер, в нас взехме такъв преди 5 г с два компресора е, с камера и хладилник 198 см е висок, много добре е мислен и направен, все пак това беше марка, специализирана в хладилна и топлотехника - сега пак си взех такъв - защото цена-качество ми стори най-приемливо.

Поздрави

Коментар

Вчера си взех втори хладилник,този път с горна камера.Пак DAEWOO.Първият,това лято е с 3+1 чекмеджета на фризера,висок 180,произведен в Испания.Втория с горна отделна камера,висок около 167 е произведен в Корея.Изключително тих.Първия е малко по-шумен(не много)Двата са Но Фрост с мулти еър флоу(оказа се че не всички модели с Но Фрост имат и мулти еър флоу),което е равномерно разпределение на температурата.Втория има и нулево отделение и е цвят инокс.
                    По други "специялизирани" форуми,казват,че Деу правят двувратите,американски тип хладилници на Бош.Доколко е вярно незнам,но работят добре.А са и на много прилични цени.
                    Другият ми уред на марката е ЛСД 37",произведено в Полша-нямам оплаквания.
                    По моите набюдения за Но Фрост:Най-тих-LG,най-проблемен и шумен-Samsung(два на роднини:единия на баща ми 900лв,изгорял компресор на втория месец,"проблемни били";другия на сестра ми 800лв-шуми,ври,"диша",добре,че е в коридора....)Мисля,че Деу е най-добрия компромис цена-качество.
                    Дано съм бил полезен.
                    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                      .....,така или инъче те не се ремонтират,защото вграждат стоманени тръби в пенополиуретана,където няма достъп....
                      Ремонтират се и даже не личи намесата след това...
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Danfoss Да е компресора, компресорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X