Четете ли на децата си приказките на Оскар Уайлд? Разбират ли ги, харесват ли ги? Ако те не ги харесват няма значение, че ние сме ги харесвали. Важното е да разберем какво те харесват, и оттам да започне общуването. Можем ли да ги научим да четат класическа литература или това е утопия?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Приказките на Оскар Уайлд
Свий
X
-
До: Приказките на Оскар Уайлд
Прости моето невежество, но Оскар Уайлд за мен е един велик купонджия, със сина ми се смеем на неговите афоризми и е поредното доказателство, че хомосексуалистите са гениални...
Сега разбирам ,че е писал и нещо сериозно, но не вярвам то да надживее афоризмите му!
Така или иначе да търсим интерес у децата към нещо сериозно е нездравословно..
Децата трябва да се плъзгат по вълните на познанието, за да съберат повече комплексна информация за живота, ,забиването в нещо сложно е против инстинктите им и мисля че няма никакъв шанс!
А и много често ние, подведени от общите приказки мислим, че нещо си е много велико /Пикасо/, а то всъщност си е обикновенна и откровенна гавра на твореца с обществото..
Това, което си струва да се разнищи с децата е защо хомосексуалистите наситина са талантливи?
Аз съм на мнение, че липсата на интерес към другия пол, освобождава огромен ресурс от интелекта на мъжа..
Примери няма да давам, защото май единици от мъжете таланти, не са хомосексуалисти...
Извинявай за смяната в курса на темата, но това си е интересно..Последно редактирано от Volk; 06-11-09, 19:37.
-
До: Приказките на Оскар Уайлд
Нямам нищо против да сменим курса на темата. В 6 клас се изучава "Щастливият принц" на Оскар Уайлд. Исках да разбера дали децата разбират тези приказки или само ги обременяваме. А ако сменим курса, ще те моля да ми посочиш някои талантливи хомосексуалисти ,върху които да поразсъждаваме. Преди всичко трябва да уточним кое наистина е талантливо, гениално. За мен истинско талантливо е онова, което всички, навсякъде и по всяко време са приемали за талантливо, гениално. Но си струва да говорим с децата на тази тема. Дори ако това е мит да разберем, че е един от многото митове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар