Докато кмета се бори с мафията гризачите ще ни изядат . От поне един месец давим всеки ден по 2 - 3 . Рядко има ден да не се хване поне един по капаните . Толкова много и толкова охранени никога не са били . Времето е топло храна покрай кофите имат колкото искат и нямат естествен враг . Това е пряко следствие на това покрай кофите . Освен хванатите гризачи да му ги носим в кметството на Московска на Борис Бонев .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Читава отрова за мишки .
Свий
X
-
Има едни пакетчета, като чай са. Вътре отровата зелена, червена. Вършат работа, нямам отказ. Има ги по фирмите които се занимават с хлебарки и други гадове. Тази например https://www.otrovi.com/otrova-za-mis...ve-ratibrom-3/Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
-
Щех да кажа да си "отвържете" домашните мачки от апартаментите та да свършат нещо полезно ама като го гледам тоо дзвер
'Баго, такъв не съм виждал от артелната в казармата!
Тука трябва некоя мачка от зологическата...
Или кмет0 да плати командировъчни на шуменската
Враг усраине
Коментар
-
И котките са като хората - всяка е различна.
Има ловци, дето ловуват за да се забавляват.
Даже приятел ми е разправял, че една от техните носила при майка му уморените мишки за да се "похвали".
Ама то т'ва твойто са мазни плъове - лут и е дедовият на мачката да се занимава с такова чудо даже ако ще да е на щат
Иначе трябва да взема и аз от тия "чайчета".
Имам натрапници в гаража тая година и все се каня а не стигам.
А трябва...
Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Имате късмет че кмета ви не е решил да се бори с мафията та по никое време да не поднови договорите на почистващите фирми . Не ми се мисли какво ще стане ако не се оправи с проблема след 2 - 3 месеца като времето се затопли . Ще остане в историята като първия кмет на София изхвърлен с павета от общината . Тоя бие по некадърност и Янчулев .
-
Друго му стърчи от гъза на него . Той щото е от педераското лоби все някой друг му е виновен за пясъка във вазелина . Късмет че паднаха десетина сантиметра сняг и на другия ден се стопиха . Като не може да се оправи с проблемите на града пътя е един подава си оставката и избираме нов . Щото идват избори чака евентуално както с Г.Т . Бойко да му реши проблема . Тук обаче не опираме само до пари а до организация от хора и техника . Такъв тип камион се заявява с конкретни спецификации и се чака от производителите с месеци . Един произвежда влекача друг сметосъбиращия контейнер и обикновено трета фирма ги събира .Последно редактирано от sek.1; Вчера, 05:53.
-
На времето наш съсед беше казал малко нетрадиционен начин но изчистихме тая напаст за около седмица.Та слагаш в купичка ракия домошарка
каквото ти се от сърце откъсне.Държиш я така 2-3 дни.След това постепенно и по малко добавяхме и Би56 ма по малко като доливаме и ракия до края на седмицата и малко изчезнаха плъховете.Не ми се вярваше но факт.Не пречи да пробваш но Би56 от къде да намериш ?
Коментар
-
Нещо подобно на предложеното по-горе в коментара с № 2. Ползвам го от 2 години - върши работа. Изрично питах дали има опасност за котките из двора - да се натровят от мишка която е яла от отровата. Отговора бе, че начина на действие на отровата няма да създаде проблем на котиките - оказа се вярно, досега не е пострадала никоя от котките (и на съседите!) които обикалят из двора.
Коментар
-
Всичко действащо ефективно против гризачи е забранено за продажба в България. Иначе отровата е алуминиев фосфид. Тези чайчета работят, ама ако мишките са една-две...после се научават. При мен кълват на орех, полят с мастика с обикновен капан.
пп: И не се лъжете, че за котки и кучета е безопасно.
- 2 likes
Коментар
-
За ефективна борба първо се отстранява източника на храна - основният ви проблем. Плъховете имат социална организация и винаги изпращат един да пробва новата храна. Затова се използват бавнодействащи отрови с антикоагуланти, като пакетчетата се поставят около входните врати на помещенията в които не трябва да проникват. Има готови кутии за отрова с лабиринт за гризачите. Цинковият фосфид е бързодействащ и е успешен само срещу мишки. Алуминиевият фосфид отделя токсичен газ и се прилага само в затворени обеми.
P.S. Отровите с антикоагулантно действие са токсични единствено за свине.
- 2 likes
Коментар
-
Това е силно ефективно, ама на затворено има ли го във вариант за бавно "разглане" та да го изяде паткана?Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеВсичко действащо ефективно против гризачи е забранено за продажба в България. Иначе отровата е алуминиев фосфид. Тези чайчета работят, ама ако мишките са една-две...после се научават. При мен кълват на орех, полят с мастика с обикновен капан.
пп: И не се лъжете, че за котки и кучета е безопасно.
Иначе при нас редовно го ползват за фумигация на корабите. Ама целият трюм завит с найлон или запенен и отдушниците също затворени... А и екипажа два дни на хотел.
- 1 like
Коментар
-
Точно с източника на храна имаме проблем. Втори месец покрай кофите има тонове . Нашия кмет е намерил някакво количество камиони едно че явно нямат достатъчно хора защото през повечето време седят на паркинга на общината едно явно не са подходящи за този тип контейнери . Нашия от чисто нов за 2 - 3 извозвания е тотал щета .Първоначално публикуван от divj Преглед на мнениеЗа ефективна борба първо се отстранява източника на храна - основният ви проблем. Плъховете имат социална организация и винаги изпращат един да пробва новата храна. Затова се използват бавнодействащи отрови с антикоагуланти, като пакетчетата се поставят около входните врати на помещенията в които не трябва да проникват. Има готови кутии за отрова с лабиринт за гризачите. Цинковият фосфид е бързодействащ и е успешен само срещу мишки. Алуминиевият фосфид отделя токсичен газ и се прилага само в затворени обеми.
P.S. Отровите с антикоагулантно действие са токсични единствено за свине.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Последното, което си купих в една агроаптека, не беше "ОТРОВА" (било неприемливо вече да се пише така) а "ПРЕПАРАТ ЗА КОНТРОЛ НА ПОПУЛАЦИЯТА". Нямам представа дали им действа по различен начин тоя надпис.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Последно редактирано от sek.1; Вчера, 18:27.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар