Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закрепяне на регистрационните табели с винт през табелата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закрепяне на регистрационните табели с винт през табелата

Когато регистрирах джипа се оказа, че в КАТ държачите на табелите са по-малки от табелите и човека, който ги сложи ми каза да си сложа една самонарезка през номера, да не ми изпадне в гората. Това беше преди 5-6-7 години. А днес, а утре още не е изпаднал. Но при регистрация на друг автомобил сегашните табели се свалят с поглед от държача, а освен това като затворя багажника имам чувството, че табелата заедно с държача ще паднат.

Та на въпроса: правят ли проблем (както тук, така и в съседните ни страни), ако през регистрационната табела има винт?

Не.
    Враг усраине

Коментар

Аз веднъж го ядох с пререгистрация заради загубена (открадната) табела, и за това сега с чиста съвест ги пробивам, слагам шайби с голям диаметър и гайки с тефлонова втулка.

Коментар

Винаги слагам винтове.
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

Благодаря!
          Ще им врътна по една самонарезка или направо нит като едно време катаджийските.

Коментар

Даже по няколко съм им врътнал на всичките ми мпс-та. Примерно по 4 в ъглите, или по два симетрично някъде в ляво и дясно... Щото пластмасовите подложки са дразнещо нефелни и почти винаги още по-дразнещо притракващи на задния капак обикновено...

Коментар

Връзвайте си стабилно номерата , че аз съм губил и преден и заден номер в големи локви Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1027.jpg
Прегледи:348
Размер:1,012.1 КБ
ID:6970411
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

За най сигурно номерата трябва да са хванати с дълги болтове.
                Болтовете трябва да са достатъчно дълги за да позволяват захващане на предния към задния номер.
                И задължително слагайте шайби и "федърки".
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Един френд си е "наковал" номера на мотора с над 10 броя болта.
                  Даже не бяха винтове, болт и гайка със стопер от неръджиляк, федерките - соц демоде.
                  Ако не го познава човек ще помисли, че е за маскиране на цифрите.
                  Ама не е - той просто си е маняк!
                  Враг усраине

Коментар

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Мина ли тая мода при моторите номерата да се правят подвижни ?

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    О не.
                    Не е минала.
                    Прави се още и има не малко такива като се загледаш, особено от близко.

Аз ги кова задължително с по три поп нита 5 мм. Това от как преди няколко години му ги свалиха на един комшия и заредиха с тях един резервоар гориво . От как в КАТ не слагат и нита на задния номер от стойките се валят с поглед за секунди .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X