Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на прахосмукачка за кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на прахосмукачка за кола

Преди време имаше много добри в Метро . Малки , но чистиха перфектно . Сега , не знам дали ги има още . Но и аз също съм виждал на автомивки - 2мин=1лв. !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

понеже и аз сам на тоя хал да си взимам прахосмукачка за колата, понеже тия на автомивките някои пат са запушени и само се ядосва човек, та да споделя аз докъде стигнах:
      http://www.ebay.co.uk/itm/DIRT-DEVIL...item19e5861fc5
      нещо такова мисля да взема, хем 220в хем компактно. Пробвах с домашната, но моята е землер с воден филтър, та малко е обемиста не си е работа.

Коментар

Първоначално публикуван от palu Преглед на мнение
        понеже и аз сам на тоя хал да си взимам прахосмукачка за колата, понеже тия на автомивките някои пат са запушени и само се ядосва човек, та да споделя аз докъде стигнах:
        http://www.ebay.co.uk/itm/DIRT-DEVIL...item19e5861fc5
        нещо такова мисля да взема, хем 220в хем компактно. Пробвах с домашната, но моята е землер с воден филтър, та малко е обемиста не си е работа.
        а защо не на 12V ?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          а защо не на 12V ?
          Защото нищо не дърпа. Просто няма сравнение в мощностите.

Коментар

Според мен това от линка става само за "открити пространства". В колата няма къде да се завъртиш с него. За там си е класиката с маркуч и разни накрайници, с които можеш да бръкнеш навсякъде. Ако се притесняваш, че маркуча може да издраска боята, постилай по някой парцал по праговете, като го прикачаш с някое парче тиксо.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Аз също се чудех дали да си купувам 12 волтова прахосмукачка и в крайна сметка намерих малка прахосмукачка с контейнерче и с колан за през рамо, на 220 волта е, 1000 вата подобна на тази от снимката, и ток взимам от мазето с макара удължител 60 метра и съм много доволен

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:315_919.jpg
Прегледи:1
Размер:53.4 КБ
ID:5564223

Коментар

От: До: Съвет за избор на прахосмукачка за кола

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Преди време си купувах домашна прахосмукачка.
                На рафта имаше едно голямо грозно червено нещо.

оказа се прахосмукачка за кола - руска, съветска по-точно.
                не made in PRC, а именно " Сделана"

е това нещо е автомобилната прахосмукачка !!!
                истинска, смучеща така, че може да ти глътне пръста, или касетофона, например.

много съм доволен, но покупката мисля, че е неповторима, а и беше отдавна..
                Хапсолютно! Преди ползвах стара домашна прахосмукачка, но мотора и изпуши. След това ходех за известно време на ОМВ, където 1 лев = 4мин, не е лошо но се суркаш ипочти невъзможно е за да изчистиш цялата джипка, особено мръсна. Накрая попаднах на семейна реликва - съветска сделана, при това ЧЕРВЕНА прахосмукачка (тайфун, торнадо или нещо от сорта) - смуче та се къса. Дори веднъж ми глътна копчета на аварийните , добре че събира боклука в един голям затворен леген, та си го монтирах обратно ..

Та с 2 думи - търси си истинска машина, всичко останало са пари на вятъра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X