Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да изкараме тапа от шише
Свий
X
-
До: Как да изкараме тапа от шише
Даммм, едно време като се налгаше сме ги вадили със сезал.Вкарваш сезала като примка, вдигаш дъното нагоре да застане тапата на гърлото и дърпащ примкатаПървоначално публикуван от stoian_qnkov Преглед на мнениенаистина хитро не бих се сетил дори да пробвам
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
И аз съм вадил тапа със сезал или тел. Само че я иЗкарвах. А в клипа я иСкарват.Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеДаммм, едно време като се налгаше сме ги вадили със сезал.Вкарваш сезала като примка, вдигаш дъното нагоре да застане тапата на гърлото и дърпащ примката
Колко му е?

Коментар
-
И аз съм го првил ,но със капронов конец. Голямо клатене на бутилката пада докато тапата и конеца застанат в подходящо положение.Метода от клипа определено изглежда по-лесен.Някой път трябва да пробвам дали наистина е толкова лесно колкото изглежда.
Коментар
-
Лесно, изпиваме бутилката и ако се наложи чак тогава вадим тапатаПървоначално публикуван от bodevb Преглед на мнениевъпроса е как ще стане с пълна бутилка!
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
За пълна бутилка, навремето на дядо някой му беше направил уред от три спици за колело. Главите на трите са обърнати една към друга, а от другия край са забити в дръжка. Когато искаш да извадиш тапата ги събираш заедно за да влязат в гърлото на бутилката. Те са еластични и при влизането си се стремят пак да се разделят. По този начин минават отстрани на тапата. След като главите минат покрай нея, се избутваше предния край на дръжката навътре. Той представлява тръбичка, която събира спиците и те обхващат тапата. След това е лесно. Дърпате нагоре и тапата тръгва. Главите на спиците са събрани под нея и не и позволяват да се изплъзне.
Не знам колко е точно описанието, но едва ли ще мога по-добре. Уреда отдавна го няма но мога да се пробвам да го направя ако някой даде 3 дълги спици.
Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Коментар
-
Да, става със всякъкво по-здраво въженце, но както казаха колегите по-горе със сезал е най-добре. Задължително възел,, който да може да захване тапата. Лесно е, няма пропуск.Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнениеСъщото съм го правил с въженце с възел на края
Относно как се вади когато е пълна. Т.е. да се извади без тирбошон. Лично съм пробвал един метод, а именно взима се една кърпа за ръце слага се зад бутилката и почва да се удря с ръка. Кърпата е за да не се нараните. Добре е да сте здрави в ръцете. Препоръчвам метода за хора, които са малко или много здравички в ръцете. Блъскайки по шишето тапата започва да излиза. Нужно е да се покаже около сантиметър и след това със зъби и е вънка.
И все пак, варианта с бутане на вътре и после с въже или найлон, е по-бърз и безболезнен.
Коментар
-
Вариант - още по-свиреп метод, при това без изискването за много здрави ръце. Добре увиваш дъното на бутилката с пердето, после го млатиш по стената до прозореца...Първоначално публикуван от Pin2 Преглед на мнение...Лично съм пробвал един метод, а именно взима се една кърпа за ръце слага се зад бутилката и почва да се удря с ръка. Кърпата е за да не се нараните. Добре е да сте здрави в ръцете. Препоръчвам метода за хора, които са малко или много здравички в ръцете. Блъскайки по шишето тапата започва да излиза. Нужно е да се покаже около сантиметър и след това със зъби и е вънка...
Боже, за какви дивотии се сещам от време на време...
Поздрави!!!
Искам България чиста!
Коментар
-
Става и с обикновенна игла-вкарваш я между тапата и стъклото,обръщаш да се намокри,повтаряш докато се намокри страничната повърхност на тапата,след което можеш със иглата навън или с пръста навътре.
Става въпрос за пълно шише.0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар