Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Средства за защита от смокове!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Средства за защита от смокове!

Верно оспамихме темата. Имах предвид хомосексуалистите от приблизително мъжки пол.

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      Аз бих наел един таралеж Ама ако е много сладък (а те са), ще си го пазя. Но пък къде ще намериш таралеж? Абе я по- добре насади чесън по оградата. Чувал съм, че чесънът гони змейове
      Чувал съм,че мляко с миша отрова ги изпъвало като струна.Гадно е,но пък ефективно.
      Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Допреди година двора ми се обитаваше от възедричък смок. Това не ме тревожеше по никой начин. Сега изглежда го няма... Съдя за това по плъховете с размер на дакел в една барака, на която предстои събаряне.
        Смоците обикновено са дискретни и не допускат близост. Не съм успял да го доближа на по-малко от 7-8 м. Моментално се изнизваше
        Въпросният екземпляр беше поне 150см дълъг.
        Имам и котка с 5 малки (някой иска ли коте), че и таралежи и куче. Определено правят повече пакости от смока.
        Не съм фен на влечугите, но не ми и пречат. Убеден съм в полезността им, което не означава, че ще се изкефя, ако ги намеря в леглото си. Воплите за защита от смоци ми се струват смешни Те са безобидни и ненатрапчиви създания. Идеята да се трепе нещо просто така не ми допада.
        Най-пренаселеното със змии място, което съм виждал е околностите на Харманли. Почти всеки уикенд съм там и виждам доста змии, пък на никоя не и е хрумнало да ме яде
        Последно редактирано от Scrapheap; 16-06-09, 14:29.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          п.с. присетих се за една стара идея, която остана нереализирана. Да сдобрим Цвети със змиите.
          Ако измислиш как да излекуваш човек от тежка фобия към змии, черпя много от каквото кажеш, за споделяне на опита
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Фобия, казваш. Нямам готова идея - доколкото знам, тези неща професионалистите ти решават случай за случай.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
              Ако измислиш как да излекуваш човек от тежка фобия към змии, черпя много от каквото кажеш, за споделяне на опита
              Отивате в зоопарка, намирате служителя отговарящ за терариума, черпите го шише ракия и ще си признае всичко. Ненасилствен близък контакт от първи вид помага много. Много мили животинчета са. Познанието е велика сила, незнанието е страх.

Коментар

Абе, аз нямам проблем с тези животинки... ама бих искал да пообразовам някой, който веднъж ми се наложи да го гоня около километър по улиците на Велико Търново, след като видя дървена змия в едно дюкянче

А и в зологическата градина се стресна от табелката към терариума, на чиято рисунка аз лично леко се затруднявам да разпозная, че е нарисувана точно змия
                Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 16-06-09, 17:02.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Абе, аз нямам проблем с тези животинки... ама бих искал да пообразовам някой, който веднъж ми се наложи да го гоня около километър по улиците на Велико Търново, след като видя дървена змия в едно дюкянче

А и в зологическата градина се стресна от табелката към терариума, на чиато рисунка аз лично леко се затруднявам да разпозная, че е нарисувана точно змия
                  Ако иде реч за дете, пенчовата схема. Работи винаги. За голям човек, ... големите хора много се стараят да си съхранят дребните лудости. Ценят си ги.

Коментар

Аз бях с такава Фобия !
                    В казармата на учение около Шабла - като видях една змия - и аз тичах един километър , обръщам се и ...... помислих че оная гад още ме гони и .... още един километър ...... уморих се само да го напиша , а тогава въобще не чуствах умора - само панически страх !
                    И точно този страх - ме накара да се замисля и да се преборя със себе си !
                    Става само със злоба - трябва една змия ( Смок най -добре )- да се хване и да се убие със злоба ( сериозно ) . То страхът е ясен , но злобата освобождава този страх и ..... неусетно човек започва да осъзнава , че е по-силен от змията . Започва да осъзнава , че може да смачка всяка змия ( след упражнението ) .
                    Осъзнаеш ли , че змията е по-слаба и беззащитна - вече си господар !
                    Остава само да преодолееш още желанието ( остатъчната омраза ) да убиваш всички змии , които срещеш по пътя си .
                    Най-лесно става , като се научиш да хващаш змиите - тогава хем си господар на положението , хем ти решаваш дали да убиеш или да пуснеш жива змията .
                    Лесно е да го обясня - но когато човек се страхува - най-лесно е някой ви покаже играта със змия - как става безопасно ( почти ).
                    Скоро не съм срещел змия - и за това нямам шанс .
                    При първа среще със змия - ще снимам заигравката как става !
                    За мен вече е забава=Адреналин голям !
                    За жалост - превръща се в необходимост - щом срещнеш змия да се заиграеш . Адреналин !
                    Препоръчвам такава игра на всеки любител на "висок Адреналин" !

Коментар

Имам по-добра идея... Да подарим на Цвети едно новоизлюпено змийче, да си го отгледа и да се привържат една към друга...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Имам по-добра идея... Да подарим на Цвети едно новоизлюпено змийче, да си го отгледа и да се привържат една към друга...
                        Може. Я да видим тя какво ще каже?

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                          На едни не им е жал за змиите... , а на други за котките.... !
                          Шарен свят ...
                          Не ми е жал за змиите, когато са например в детските градини. И на теб няма да ти е жал, ако трябва да избереш да живее змията или детето ти да си играе спокойно в безопасност. Нали?

А това, че има некви "хора", дето им е кефят да трепят ей така, щото не може да си прибере или кастрира котката, та другите му виновни. Айде правете малко разлика.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Което ми напомня, как веднъж след като приятелката ми се изградняри по нечий адрес й казах "-Усойница!", а тя ми отвърна "-А незнаех, че усойница и пепелянка може да се разбират така добре!"
                          Може. Я да видим тя какво ще каже?
                          Трудно, но ще откажа подаръка.
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

Което ми напомня, как веднъж след като приятелката ми се изградняри по нечий адрес й казах "-Усойница!", а тя ми отвърна "-А незнаех, че усойница и пепелянка може да се разбират така добре!"
                            Аз пък имам един приятел, който наричаше булката си на "галено" Пусико. След разшифроването, се оказа, че това е мелеза между пепелянка, усойница и кобра.

Коментар

Усойница - не, тя е отровна и страхлива.

Може би, на първо време, медянка. Много красив цвят, и поне аз се разбирам с тях. Някъде имам снимки, трябва да ги намеря. На пипане е като дамска чанта, но по-чиста и с повече живот в нея.

Коментар

Усойница - не, тя е отровна и страхлива.

Може би, на първо време, медянка. Много красив цвят, и поне аз се разбирам с тях. Някъде имам снимки, трябва да ги намеря. На пипане е като дамска чанта, но по-чиста и с повече живот в нея.
                                А какво ще кажеш за мамба ... Името ѝ е приятно
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X