Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Irobot-Румба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Irobot-Румба

Някой чувал ли е за това ,ползвал ли е ,има ли мнение?

http://www.irobotbg.com/roomba_560.html

До: Irobot-Румба

Имам модела 530, не си струва. Почистващата система не е достатъчно ефективна.

Коментар

в дома си имаме Румба 560 -нищо лошо не мога да кажа. Нямам представа каква е разликата с модел 530 ,но нашата се справя отлично с чистенето.Обира по- добре финния прах от обикновен прахосмук и най-важното действа без човешка намеса.Може би щеше да е добре и ако контейнера си изпразва сама ,но в този ред на мисли следващото ми желание щеше да е да мие и прозорци.btw наши приятели имат робот на kercher с база за боклук ,но разликата в цените е огромна а качеството на чистене според мен на irobot е по-добро. В нета има доста мнения за тях поразрови се.

Коментар

Изключително доволен съм. Чисти завалийката, вре се на бая места, а и продължава да ми доставя нескрит кеф да се опитам да му разбера логиката на движение. Не става за основно чистене, но стига за поддържане на пода чист. А аз все пак имам чау-чау вкъщи.

Основният недостатък е че процедурата почистване на четките/вадене на боклука/привеждане във вид готов за следващото чистене е около три минути. А аз с голямата прахосмукачка за три минути чистя цялата къща. Само че е едното е мъжка работа, разглабяне и чистене, а другото е прахосмукачка все пак

За мързелив мъж става. Добра домакиня не може да замести.

За сметка на това ако нямаш домашно животно да ти ръси косми, ще ти върши читава работа. Остава въпросът колко струва в България.

В ергенски условия може да поеме функцията "държене на пода във вид удобен за логаритмуване между почистванията с истинска прахосмукачка веднъж в месеца".
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X