Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за авто каско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за авто каско

имам в БУЛ ИНС каско но преди седмица ми разбиха колата счупиха предно ляво и одраскаха колата цялата въпроса ми е брокерката при коя то съм застрахован е оплескала работите с приятелката ми
    написала в протокола в бул инс че е станало на 26.01.2009г. съм паркирал колата пред блока в 9:00 и в 9:30 часа съм слезнал и съм я открил разбита и одраскана а истината е че в протокола в полицията съм записал че на 25.01.2009г. срещу 26.01.2009г. паркирам колата пред блока и на сутринта я намирам разбита. Това на писах в протокола на полицията и сега се получава разминаване между протокола в полицията и този които е написала брокерката кажете какво да права нов протокол или с този отивам в БУЛ ИНС

До: Въпрос за авто каско

моля ви помогнете има разминаване между протокола в полицията и този в БУЛ ИНС

Коментар

Здравей колега.Включвам се малко късно,но сега видях темата.Консултирах се с един приятел,и той ми каза че в 5–дневен срок трябва да отидеш при застрахователя.Той трябва 5 дни след произшествието да обяви щетата.Като гледам става въпрос за 26.01, а ити си направил протокол в полицията.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех...

Коментар

Здравейте .Ще кажа нещо което не е по темата ,с цел да не ти се случи някой ден същия проблем който имахме ние преди около две години ,колкото се може бягай на далеч от тая фирма бул инс,мъжът ми се беше ударил в един камион кара ше тогава на майка си колата (форд мондео комби) колата се беше навряла под камиона от комби стана купе ,за лош късмет му беше изтекла книжката ,казаха му че е неправоспособен шофьор от там почнаха да ни разиграват няколко месеца ,пратиха ни в София уж нещата щели да се оправят но така и нищо не направиха по въпроса ,поехме си разноските за колата и пихме една студена вода ,ремонта и струваше 2000лв.
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
          за лош късмет му беше изтекла книжката ,казаха му че е неправоспособен шофьор от там почнаха да ни разиграват няколко месеца.
          С риск да прозвучи нелицеприятно, в случая са били са прави при наличието на невалиден документ за правоспособност.
          Последно редактирано от Ivanov; 17-02-09, 09:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
            С риск да прозвучи нелицеприятно, в случая са били са прави при наличието на невалиден документ за правоспособност.
            Това че му е изтекла книжката предният ден неправоспособен ли го прави
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
              Това че му е изтекла книжката предният ден неправоспособен ли го прави
              Нека някой юрист да каже. Има ли протокол за ПТП от КАТ? Ако да - има едно поле свиделство за правоуправление - валидно / невалидно.

Коментар

СУМПС с изтекъл срок на валидност се приравнява на липсата на такова.Така е поне доколкото се сещам за всички документи които имат срок на действие.
                Поздрави.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                  За съжаление, това си точно така. Освен това, при изтекъл срок на ГТП, нещата стоят по същия начин.
                  http://www.nakladkibg.com
                  накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X