Любопитно ми е колко от вас (ако пътуват за изкарването на новогодишния празник) ще пътуват с любимият си 4х4?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще пътувате ли с любимият си 4х4 по празниците?
Свий
X
-
До: Ще пътувате ли с любимият си 4х4 по празниците?
Моят любим 4х4 и в момента пътува, но без мен.Наложи се Любимия да вземе Любимият ми 4х4 за да се качи до Самоков днес. А аз съм на работа още
Но ги очаквам да се приберат скоро[COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеВторият любим 4х4 (паркетника) - къде да цъкнаТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Аз имам два 4х4, но просто няма да пътувам. Иначе задължитено с любимия(4х4 - да не си помислите друго).
Коментар
-
Ще "пътувам" - от единия край на града до другия, където ще посрещаме Новата година.Няма как иначе - нали цялото семейство ще бъдем, пък не върви да мъкнем торбите на ръка.
Тъкмо и ще го махна от паркинга пред блока, че "бойните действия" вече започват, и току-виж - получил някоя бомба.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеНе вярвам паркетника да ти е любим,като знам другия колко струваЗима иде
Коментар
-
Ми то след като любимата лека кола сдаде багажа не остана изборНещо джипа и леката не искат да пътуват заедно и това си е. За събора щяхме да пътуваме с двете, на Пасата изби гарнитурата на главата. Утре щяхме да пътуваме с двете - на Пасата му загина датчика на Хол. Май не се обичат...
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Аз май ще трябва да си редактирам гласа, гласувах, че ще пътувам с "Джипа" и наистина такива ми бяха намеренията, НО вчера вечерта с Ужас установих, че преди два дена съм му забравил фаровете пуснати в гаража
, познай как Ренцето катери заснежен черен път на 1300-1400 метра надморска височина - Справи се отлично и ни закара и върна с чест, май е време да продавам "Джипките" и да започвам разходки с Рено-то
П.С.
То пък милото беше със поспаднали гуми (от каране по Уникалните улички в моя квартал, джантите се кривят бързо и гумите спадат), та трябваше и гуми да помпаме при минус 11 градуса, добре, че поне бензиностанциите работеха
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар