Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На колко купувате въглища?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На колко купувате въглища?

Предстои ми да зареждам с въглища оранжерия, затова ще съм много благодарен за всяка информация по въпроса!

До: На колко купувате въглища?

Донбаски? Бургаски? Бобовдолски? Зависи от къде си и какъв ти е котела. Изчопли от Google информация за калоричността им, сметни я спрямо регионалните цени и дерзай. По нашенско донбаските са 300 - 330 лв/тон. До скоро имаше и на 260. Може и пазарлък за големи количества.

Коментар

Нещо за бобовдолските да кажеш?

Коментар

Вълчо, май ще трябва да те захапя за дебелия вълчи врат ( корумпиран съм и срещу дълго еспресо с две лъжички захар ще те пусна ) "На колко купувате..." КЪДЕ цените в различните краища на Милата ни родина са различни. Всеки шофьор в СФ. на по-голям бетоновоз си докарва 1.5-2хиляди месечно допълнително като "отсипва" малко бетон на разни малки попътни обекти .....Не казвам да крадеш от социалните помощи на "цветните" ама ако някой някъде доброволно нещо продава? КАКВО Щ`О па въглища? Старо масло, дърва(обикновенни), дърва (цепени), екобрикети, дървени пелети (извинявам се за чуждицата, ама се наложи), природен газ, пропан...... После в темата ти с котлето (500кВ)....може да се раздели на кръгове...много малки котлета (50кВ) да топлят много малки кръгове с парно. Какво ще гледаш? Кога искаш да го извадиш на пазара? Агронома какви температури ти каза да подържаш? На каква височина от земята? КОЛКО Дали ако сега купиш 100% от горивото няма да се прее...ш понеже цената му ще падне след февруари, а оранжерията ще я топлиш и април?.....и т.н.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Преди година ги предлагаха на 150 лв, сега не знам. И те и бургаските са кафяви, нищо, че изглеждат черни. Всъщност не всички донбаски са черни, също. Различни партиди, много различно качество. Котлето ми е с малък бункер и гледам да зареждам от най-висококалоричните, за да си спестявам хамалогията. Горил съм малко бобовдолски, прилични впечатления.

Коментар

Не зареждайте за повече от месец-два. Цените ще паднат драстично. Особено на донбаските. За месец и половина вече паднаха с 40 долара на тон, и това е в началото на сезона!

Коментар

Дядо Владо...

Твоите идеи са леко казано, доста калорични...
              Откривам в тях една, така да се каже дълбока мощ, мисля да ги развия в пълен размер...

И другите мнения са резонни, ще ги включа в проекта, "как да си нотапля печката, щом сняг забръска!"

Ще ви държа в течение какви са цените на Бобов Дол...

Коментар

За района на Северна Централна България порта през който влизат въглищата от Русия и страните от бившия СССР е порт Свищов.
                Ако става дума за големи количества и за ползване в района - камион и на Свищов.
                Или няколко камиона...
                BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X