Предстои ми да зареждам с въглища оранжерия, затова ще съм много благодарен за всяка информация по въпроса!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На колко купувате въглища?
Свий
X
-
До: На колко купувате въглища?
Донбаски? Бургаски? Бобовдолски? Зависи от къде си и какъв ти е котела. Изчопли от Google информация за калоричността им, сметни я спрямо регионалните цени и дерзай. По нашенско донбаските са 300 - 330 лв/тон. До скоро имаше и на 260. Може и пазарлък за големи количества.
-
Вълчо, май ще трябва да те захапя за дебелия вълчи врат ( корумпиран съм и срещу дълго еспресо с две лъжички захар ще те пусна) "На колко купувате..." КЪДЕ
цените в различните краища на Милата ни родина са различни. Всеки шофьор в СФ. на по-голям бетоновоз си докарва 1.5-2хиляди месечно допълнително като "отсипва" малко бетон на разни малки попътни обекти
.....Не казвам да крадеш от социалните помощи на "цветните" ама ако някой някъде доброволно нещо продава? КАКВО
Щ`О па въглища? Старо масло, дърва(обикновенни), дърва (цепени), екобрикети, дървени пелети (извинявам се за чуждицата, ама се наложи), природен газ, пропан...... После в темата ти с котлето (500кВ)....може да се раздели на кръгове...много малки котлета (50кВ) да топлят много малки кръгове с парно. Какво ще гледаш? Кога искаш да го извадиш на пазара? Агронома какви температури ти каза да подържаш? На каква височина от земята? КОЛКО
Дали ако сега купиш 100% от горивото няма да се прее...ш понеже цената му ще падне след февруари, а оранжерията ще я топлиш и април?.....и т.н.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Преди година ги предлагаха на 150 лв, сега не знам. И те и бургаските са кафяви, нищо, че изглеждат черни. Всъщност не всички донбаски са черни, също. Различни партиди, много различно качество. Котлето ми е с малък бункер и гледам да зареждам от най-висококалоричните, за да си спестявам хамалогията. Горил съм малко бобовдолски, прилични впечатления.
Коментар
-
Дядо Владо...
Твоите идеи са леко казано, доста калорични...
Откривам в тях една, така да се каже дълбока мощ, мисля да ги развия в пълен размер...
И другите мнения са резонни, ще ги включа в проекта, "как да си нотапля печката, щом сняг забръска!"
Ще ви държа в течение какви са цените на Бобов Дол...
Коментар
-
За района на Северна Централна България порта през който влизат въглищата от Русия и страните от бившия СССР е порт Свищов.
Ако става дума за големи количества и за ползване в района - камион и на Свищов.
Или няколко камиона...BMW X6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар