Колеги, които пътувате по подбалканската пътна мрежа , можете ли да споделите настоящите цени на гореизброените екстри в близост до село Плодовитово?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Крайпътни краставици, домати и дини, пъпеши и пипер.
Свий
X
-
До: Крайпътни краставици, домати и дини, пъпеши и пипер.
Ако не с цените - с кантара. Откак един път 10-те кила картофи, които купих по пътя от Смолян, се оказаха 8.5, повече не купувам от крайпътни търговци.Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение... Всички край пътя "дерат" ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Аз също не купувам- вече, купух миналата есен две гаци капия балчишка отвън хубава вътре в гацата чушцици да се чудиш кво да ги правиш. Последната ми издънка беше със пресните смолянски картофи, На връщане от разходка с децата реших да им купя чувал хубави картофи да не се арчат милите ми на мама гарагошчета
, че си тръгвах за Варна и да ги запася де. Продавача изложил от хубави по хубави, тегли аз плащам и посягам да вдигна чувала той ми предлага да отворя багажника щял да ми го качи, докато отивам да отворя багажника не видях какво е качил. На другата сутрин разтоварвайки гледам картофите нито пресни нита изглеждат същите побеснях но до тук. Високи цени ниско качество,-хитринки.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Причината за моите питания е анализ на промените в пазарните взаимоотношения.
Преди около 5 г . Доматите във Варна бяха 70 ст. лятото , Край пътя Белово - Пловдив 5ст. А по магазините в София 1.20лв.
Дините - Варна 30ст. Белово - Пловдив 5ст. София - 35ст.Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар