Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ МОЛЦИ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ МОЛЦИ!

Определено не виреят в гардеробите. Там повечето дрехи са разделени точно на прицнипа вакуум. Ще шетам из кухнята. Явно обичат да си похапват същото като мен
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Дали са молци или нещо подобно.Борбата просдто е различна.
      Молците обикновнно редпочитат вълнени дрехи,юргани, одеала,матраци и т.н.
      Гъгриците виреят по зърнените храни ,брашно и т.н.Спомням си баща ми навремето тези ги обгазяваше с нещо ще се опитам да си спомня точно с какво.
      Последно редактирано от Георги Крумов; 02-07-08, 16:33.

Коментар

Колкото и да ми се чудят у дома - държа брашно, грис, качамак, галета и ориз в хладилника, после нямам притеснения че нещо се е въдило вътре...
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Колкото и да ми се чудят у дома - държа брашно, грис, качамак, галета и ориз в хладилника, после нямам притеснения че нещо се е въдило вътре...
          тия работи и жена ми ги държи в хладилника, и един куп подправки също. Най-вероятно някъде по детските вкусноти се хранят.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Късно виждам темата но дано ти помогна. "ФЛАЙ ФРИИ" пита, а дали са молци!!!! Сам каза ПЪРВО НА ТЕРАСАТА
            Когато си взех къщата (при това къщата е нов стоеж) жена ми истерясваше редовно "МОЛЦИ!" Проведох няколко "пустинни бури"с рецепти от бабината, битовата и индустриалната химия и нищо Най-накрая се оказаха някакви пеперуди свързани със зреенето на житата и т.н.
            Миналата година пък си говори с инспектори от софийската РИОКОС и те ми обърнаха внимание на факта че последните "демократични" години превръщат обикновенния българин в голяма свиня и това заедно с видимо по-топлия климат е вкарало в страната твари които принципно не са от нашата фуна. Като започнеш от видове термити и стигнеш и до пираните + гризачи, влечуги и др.
            Ако не са "зимали да ручат вуната ти, нека си фръкат"
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От както измислиха Райд против молци в храната и у нас има молци!
              Пък като чета и по други форуми явно е някакво масово нападение на молци.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Молците не обичат течение! Вземаш прахосмукачката и през няколко дни пускаш на обратно - навсякъде където е възможно! Не се шегувам - гледам пчели и съм виждал как от пчелна пита за около седмица остава само дървената рамка и телчетата. Ореховата шума и лавандулата помагат само да не наближават дадено място но ако са вече там не бягат.
                Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение
                  Молците не обичат течение! Вземаш прахосмукачката и през няколко дни пускаш на обратно - навсякъде където е възможно! Не се шегувам - гледам пчели и съм виждал как от пчелна пита за около седмица остава само дървената рамка и телчетата. Ореховата шума и лавандулата помагат само да не наближават дадено място но ако са вече там не бягат.
                  още довечера ще тествам, почвам всяка вечер.
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X