След като големият младеж се сдоби с голямо колело, ще е необходим и багажник за колата. Някой има ли опит с ползване на такъв тип багажници и кой е по-удачния вариант - със закрепване на теглича или със закрепване на напречни /надлъжни/ рейки на тавана?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автомобилен багажник за велосипед
Свий
X
-
До: Авомобилен багажник за велосипед
За джип ли става дума или за закрепване на лека кола?
Ако е за джип - за мен по-удачно е отзад - или на резервната гума, или на теглича.
За леко кола - съм твърдо за покрива с рейки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЗа джип ли става дума или за закрепване на лека кола?
Ако е за джип - за мен по-удачно е отзад - или на резервната гума, или на теглича.
За леко кола - съм твърдо за покрива с рейки.
Засега налека кола се предвижда да се транспортира колелото. Едната е Ауди 4 седан с теглич. Другата е Астра комби с надлъжни рейки на тавана. Затова имам избор за багажник,
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеАз имам опит само с багажник който се слага на 5-тата врата с гумени "лапи" и каишки - не е много удачен, защото след 300км почна да изтрива боята под "лапите", след това не съм го ползвал, ако някой иска може да го пробва, още седи в старата къща
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнениеКога и къде е удобно да се види?
Коментар
-
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
До: Автомобилен багажник за велосипед
Здравей големи младежо,
Честит ти байк, да го злобиш безаварийно из най хубавите места.
Ползвам багажник, който е универсален, за три колелета, закачван е на всякакви коли. Закупен от Gorgona на 60-70 BGN. Лично га взех за Audi A4.
Много е удобен за резервната гума на джипа. С три колелета ( включително за спускане ) съм го ползвал на Витарата без проблеми. Действително моделите за закрепване на теглич са много стабилни, но трябва да го имаш ( теглича ).Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
До: Автомобилен багажник за велосипед
Аз съм ползвал от тия за петата врата. И на двете ми коли. Не съм имал никакви проблеми с боята, дори и няма никакви следи. Закрепва се стабилно. Карал съм и с над 140. Не мръдва. Обаче това по асфалт. Нямам представа как би се представил по черен път или в гората.
Багажника ми е от най-простите български. За 3 колелета.Купуван от METRO преди около 5 години.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар