Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся детско колело

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся детско колело

търся колело за да уча 6 годишната си дъщеря да кара. Не ми се дават много пари защото така или иначе ще го ползва около година.
    Знаете ли къде има на сносни цени ?

До: търся детско колело

http://www.bikescenter-bg.com/index....cat=207&lang=2
    На първо време виж това.Ако ти е скъпо на илиенци има китайски по около 50 лева ,но не съм сигурен дали не са малки за 6 годишно дете.Макар че са доста лошо изработени.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от mitkosto Преглед на мнение
      търся колело за да уча 6 годишната си дъщеря да кара. Не ми се дават много пари защото така или иначе ще го ползва около година.
      Знаете ли къде има на сносни цени ?
      не е ясно от къде си........ преди време, когато пред мен стоеше този проблем, отидох в началото на пазара Г.Кирков (там има борса за резервни части на колелета) и почти за без пари взех едно българско колело балканче, на всичкото отгоре беше адски запазено.... а и се превозва в багажника без проблеми (сгъваемо)

не само че се научиха да карат, ами тъщата още го ползва на село

така че разходи се, поразгледай и обявите из нета - все ще изпадне нещо....... наистина няма сми да се дават много пари за такова нещо

Коментар

от софия съм.......
        абе не знам..чак балканче ??

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
          http://www.bikescenter-bg.com/index....cat=207&lang=2
          На първо време виж това.Ако ти е скъпо на илиенци има китайски по около 50 лева ,но не съм сигурен дали не са малки за 6 годишно дете.Макар че са доста лошо изработени.
          Аз преди няколко седмици точна такова Drag Dragon 16 взех за сина, но той е на 4 г /20 кг/ и точно му става, за 6 г. дете вероятно ще е малко малко - не че няма да стане за година - две, но поне Dragon 20 да е. Цената си е такава... свиква се... Вземи и каска!
          Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X