Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сърдечна благодарност на колегите от форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сърдечна благодарност на колегите от форума

Отварям тази тема, за да изкажа сърдечни благодарности преди всичко на Disem, който ме насочи към ресторант "Добро", след това на собственика - Дани, /не му зная името в сайта/!! След като отворих тема за съвети за юбилея на съпруга ми, аз получих толкова отоговори, че бях замаяна.... Доста голяма част от препоръчаните заведения "преслушах", но това което ми предложиха и получихме в р-т "Добро", беше наистина това, което си представях!!! Доста се забавих с благодарностите /за, което съжалявам!/, но положителните емоции трябва малко да поотлежат, за да може човек да благодари нормално! Всеки, който има юбилей, пък даже и не точно такъв повод, нека да отиде в заведението на Дани! Там важи наистина формулата - количество, качество, цени /І-то - много, ІІ-то - добро, ІІІ-то прилично!/ Отново благодаря на Дани за чудестното изкарване, и по-важното е че всичките ни гости около - 50-човека, бяха също очаровани! Благодаря и на Disem за прекрасната идея и за съдействието!

До: Сърдечна благодарност на колегите от форума

Първоначално публикуван от Marianski Преглед на мнение
    Отварям тази тема, за да изкажа сърдечни благодарности преди всичко на Disem, който ме насочи към ресторант "Добро", след това на собственика - Дани, /не му зная името в сайта/!! След като отворих тема за съвети за юбилея на съпруга ми, аз получих толкова отоговори, че бях замаяна.... Доста голяма част от препоръчаните заведения "преслушах", но това което ми предложиха и получихме в р-т "Добро", беше наистина това, което си представях!!! Доста се забавих с благодарностите /за, което съжалявам!/, но положителните емоции трябва малко да поотлежат, за да може човек да благодари нормално! Всеки, който има юбилей, пък даже и не точно такъв повод, нека да отиде в заведението на Дани! Там важи наистина формулата - количество, качество, цени /І-то - много, ІІ-то - добро, ІІІ-то прилично!/ Отново благодаря на Дани за чудестното изкарване, и по-важното е че всичките ни гости около - 50-човека, бяха също очаровани! Благодаря и на Disem за прекрасната идея и за съдействието!
    ЗДРАВЕЙ колега ,посни някоя снимка на заведението и тържеството за да видим ,ние за къкво иде реч.
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Още не сме качили снимките на компютъра, и ха ето го и повода, след около час ще ги качиме и ще пусна няколко, но те са част от тържеството! Ние, бяхме в "Добро", на бул. "Гоце Делчев", и наехме винарната, бяхме абсолютно сами, а за музиката, просто нямам думи!!!! С диджея се разбрахме, никакви чалги, никакви простотии - той е младо момче, но се оказа че е закърмено с рок /родителите му били рокаджии!!/, без да носиме дискове /то, само това ни липсваше!/, всичко с музиката - също беше перфектно! Ако имате въпроси, тъй като се оказа че и това ми се отдава - организацията от нас и от тях беше перфектна! Аз исках, за всеки да остане нещо като спомен от юбилея и го измислихме чудесно, на всяко място бяхме сложили дребно подаръче за всеки гост, масата си я организирахме - тип шведска - всеки си сипва, каквото обича и си сервира само, също каквото му харесва! От ресторанта /естествено по наш избор!/, бяха направили перфектни плата! Свърши ли някое плато, без да ги виждаш девойките веднага носят друго! Наистина беше, поне аз така мисля - чудесно! А, приятелите ни повечето са доста взискателни, капризни и както аз ги наричам "баровци", щом са очаровани.... какво да обяснявам!!!

Коментар

Благодаря за благодарностите. Нямаше нужда.......
        Надявам се да е било незабравимо тържество.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X