До: Как се пуши с лула?
Аз го купих от едно магазинче до НДК от страната на подлеза който води към дискотека "Амор". Иначе трябва да го има в магазини "Чиърс", но знам къде е склада на вносителя, фирма "Авенди" и мисля да пробвам да си го взимам оттам, от дистрибуторите. Склада е в жк. "Дружба" в складовата база на К§К на улица "Асен Йорданов".
П.С. Поздравявам те за избора на марка лула. Петерсон е доказано една от водещите фирми за производство на лули и следващата ми ще е на тази фирма.
Аз го купих от едно магазинче до НДК от страната на подлеза който води към дискотека "Амор". Иначе трябва да го има в магазини "Чиърс", но знам къде е склада на вносителя, фирма "Авенди" и мисля да пробвам да си го взимам оттам, от дистрибуторите. Склада е в жк. "Дружба" в складовата база на К§К на улица "Асен Йорданов".
П.С. Поздравявам те за избора на марка лула. Петерсон е доказано една от водещите фирми за производство на лули и следващата ми ще е на тази фирма.
. До сега бях пробвал само полирани лули, но май рустика се оказва доста по-добрия вариант.

.
. Мислех пак да е Донегъл, но исках извита, за да видя коя ще ми е по-удобна. Оказа се, че в магазина на бул. Васил Левски имат само един такъв модел от тази серия, но беше с фиштейл и разгледах останалите. В крайна сметка реших да опитам и другата им характерна иновация - Стандарт Систем чашката, която би трябвало да осигурява по-сух дим и по-бързо изсъхване на лулата(по чужди сайтове разправят, че може да се пуши 8-9 пъти поред през половин-един час, с почистване естествено, без да си промени аромата, след това трябва да почива няколко дни като другите или пък спокойно да се ползва по веднъж на всеки 24 часа). Още повече, че имаха рустик модели с армимоунт, който позволява разглобяването дори, когато лулата е още гореща. И така вече имам и Стандарт Систем 312 рустик с никелов пръстен.
. Което като се замисля е и логично, предвид особеностите на Систем. Второто ми разочарование беше, че в магазина беше тъмничко и не съм забелязал, че мудщука беше яко оксидиран. Вкъщи го видях, че е с отвратително неравномерно зелено оцветяване и направо кошмарен киселогорчив вкус, когато го захапеш... да не говорим да дръпнеш въздух през него. Два часа полиране с памучно парцалче и паста за зъби оправиха нещата отвън. Още известни мъки с чистачка натопена обилно в същото пооправиха и вкуса при дърпане.
Коментар