Здравейте. Някой пуши ли лула и ако може да обясни как се процедира при запалване, дърпане, почистване и т.н. Кои са най-добрите марки тютюни? И нещо което съм пропуснал, нека сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се пуши с лула?
Свий
X
-
До: КАК СЕ ПУшИ С ЛУЛА?
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеЗдравейте. Някой пуши ли лула и ако може да обясни как се процедира при запалване, дърпане, почистване и т.н. Кои са най-добрите марки тютюни? И нещо което съм пропуснал, нека сподели.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеИскаш още по-бързо да умреш?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАбе подариха ми лула и ми е интересно. Тютюна мирише страхотно, някакъв с плодове и едва ли е много вредно като не гълташ дима.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеНяма ли инструкции за екплоатация?Не се шегувам, виждал съм комплекти за лула с упътване.
Коментар
-
тютюна трябва да е влажен - предполага се, че щом сега си го разопаковал няма проблем;
пълниш до ръба на чашката после с кръглата пета на инструмента (вероятно са ти подарили заедно с лулата - има шиш за чистене, пета за натъпкване и острие за остъргване) натъпкваш - ще се научиш колко с опитване - хем да можеш да дърпаш, хем да не гасне;
вероятно като по-модерна лула в шийката има място за филтър - подменяш си го;
почваш да тренираш за състезанията по най-продължително пушене;
като я изпушиш - чистиш, остъргваш, разглобяваш и с шиша чистиш канала на шийката;
а за тютюна - някога Clan беше легенда, сега - не знам;Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениетютюна трябва да е влажен.....;
А тогава не знам
пп;ей някой да не си помисли нещо лошо за мене ,аз съм добро момчеПоследно редактирано от nyvatest; 17-01-08, 00:21.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Tютюни - Clan , Samson , Turner , Тilbury , Brookfield...
инструкции за пушене на лула
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеTютюни - Clan , Samson , Turner , Тilbury , Brookfield...
инструкции за пушене на лулаsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе то било спо сложно от колкото си мислехегати занимафката
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Веднъж, в едно огромно хале, с отворени врати посред зима, за да влизат и излизат електрокарите, на 20 м. от нас някой пушеше лула. Половината хале миришеше божествено. Докато всички цигари, и най-ароматизираните, си миришат гадно отвсякъде.
Не знам обаче каква е вредността от пушенето с лула. Някои хора се оплакват, че им пари на езичето... Нужни са си пробиНИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар