Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Машинки за подстригване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Машинки за подстригване

Колеги, не открих подобна тема, та пускам такава. Ако има се извинявам, и моля да бъде прехвърлен там.
    Та, от 15 г. някъде сам си се подстригвам, но е време да сменя старата машинка.
    Харесах си един Moser, и точно да го поръчам разбирам от един клип, че мощността му е 1,6 вата.
    Това ми се вижда прекалено малко. Двигателчето е роторно. За нея малко трудно, но може да се намери само нож който подстригва 0,3 мм.
    https://balsam.bg/index.php?main_pag...lfrq7cqrehdmc4
    Тези на Wahl в класа до 230 лв. нямам представа с каква мощност са.
    https://2styrkela.com/mashinka-za-po...kumulator.html
    С вибрационните двг. са някъде 10вата, но кабела, вибрациите, дизайна и най-вече теглото от над 600 грама ме спира.
    https://2styrkela.com/mashinka-za-po...end-kabel.html
    С една дума си търся идеалната машинка, с правилното двг до 230 лева.

От: Машинки за подстригване

philips

Коментар

И аз ползвам Phillips за у дома, но като видях при бръснарите машинките на Wahl и смея да твърдя, че са доста класи на горе.

Та не питаш на правилното място. Прежалваш се веднъж да идеш до бръснарите и завързваш разговор с тях за машинките. После ще знаеш какво да търсиш.

Ако сега купувах нямаше да мисля много. За мен съм открил машинката и тя е някой модел на Wahl.

Коментар

И аз съм с Philips .За обиране на врат +4 номера приставки нагоре от нула.номер,приставка за нос ,уши ,зарядно .Бръсне на ниво двудневна брада.Батерията е забележителна ,зареждана е пред 2 месеца и все още държи.Много компактна машинка ,тежи не повече от 200гр.
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          Прежалваш се веднъж да идеш до бръснарите и завързваш разговор с тях за машинките.
          И ще си помислят, че си търси партньор.

Извинявам се, ама както целия форум знае-аз съм си спамер, а простотиите ми извират някъде отвътре...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Moser.

Ползвам от доста години, поне осеем-десет. Основно за бръснене, по веднъж на седмица. Работи безропотно, само иска да се смазва от време на време

Коментар

Има ли нещо вярно в това, че ако разделим ватовете на двигателчето на оборотите, ще получим въртящия момент на машинката.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                Moser.

Ползвам от доста години, поне осеем-десет. Основно за бръснене, по веднъж на седмица. Работи безропотно, само иска да се смазва от време на време
                Да не е тример, че има голяма разлика в ножа.

Коментар

От доста години съм с най йофтиния вибрационен Мосер и никакви грижи за постригване 2-3 пъти месечно.

Наcочил си се към правилния магазин със щъркелчетата

Позната фризoрка им ползва по скъпите машинки с батерийки и е изключително доволна.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Андис Ексел 2 скоростна ако се намират на 220 волта,може да отвориш фризьорски салон с нея,трябва да си космат обаче да има смисъл да дадеш 120 долара с една приставка,нож допълнителен беше ммммм30 и нещо,40....там някъде
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Karushev Преглед на мнение
                      Да не е тример, че има голяма разлика в ножа.
                      1400 Mini, може и тример да се води. Каква е разликата в ножовете?

Коментар

Philips BT5205 Брадата ми е твърда и е загробила две машинки до момента (babyliss беше едната, другата някаква незнайна). На Филипса, както колегата каза по-горе, батерията държи много..АМА МНОГО! Подстригва и бръсне. Мие се на чешма но не може да се дави.
                        Wahl не съм пробвал.

42

Коментар

С тази, на Andis, роторна, само на 220, ще си окося райграса на вилата без да загрее, благодаря.
                          Само не разбрах, под чия шапка са Andis, Oster, Moser, Thrive, Aescvlap, Wahl, Geib, че някои ножчета са взаимозаменяеми.
                          Нещо за моторчетата.
                          https://www.youtube.com/watch?v=KGfkT9uTzRg

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            1400 Mini, може и тример да се води. Каква е разликата в ножовете?
                            Точно тример е, или така наречените контурни машинки. Ножовете са по фини и по-тесни, разстоянието м/у "зъбите" е по-малко.
                            И подобна ще си взема, че ми писна бръсненето.

Коментар

Wahl. Ма тоз тук дет го ползувам.. нема нищо общо с 230 леа или долАра ..
                              Кат почте са мъ паскубва и.. бух у баклука и нова. На всеки 3 години средно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X