Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Количка с дистанционно управление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Количка с дистанционно управление

Пъво не знам дали темата е за тук, ако не и е това мястото моля да бъда извинен а темата преместена.Да си дойдем на думата-имам една кола с дистанционно управление.Развалена.На дистанционното антената пък е счупена в последствие изгубена.Електрониката в колата ще се ремонтира-при нужда ще се замени.Въпроса ми е относно счупената антена.Заслужава ли си да сложа друга антена например вътрешна антена от телевизор или направо да купувам ново дистанционно?Ако няма шанс за ремонт бихте ли ми посочили някакъв магазин откъдето мога да закупя дистанционно.Мерси предварително и лека вечер.
    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

До: Количка с дистанционно управление

Ще погледна в службата, мисля че имаше едно старо дистанционно от хеликоптер, дано не сме го изхвърлили при подреждането. Антената беше здрава, сгъваема, около 50см. Ще стане ли при теб?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Ще погледна в службата, мисля че имаше едно старо дистанционно от хеликоптер, дано не сме го изхвърлили при подреждането. Антената беше здрава, сгъваема, около 50см. Ще стане ли при теб?

Тя и мойта беше сгъваема като от телевизор.Отдолу имаше закрепен болт и се завинтваше за една пластина в дистанционното.Обмислям варианта да купя от ония двойните вътрешни антени за телевизор.Едната ще монтирам на дистанционното а другата на колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
        Тя и мойта беше сгъваема като от телевизор.Отдолу имаше закрепен болт и се завинтваше за една пластина в дистанционното.
        Точно за такава става дума. Ако искаш ще я потърся.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

http://modelistika.com/ Тук ще ти помогнем !!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Точно за такава става дума. Ако искаш ще я потърся.
            Не си прави труд.Аз ще се оправя.

Коментар

Първоначално публикуван от Leam Преглед на мнение
              http://modelistika.com/ Тук ще ти помогнем !!
              Много благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                Пъво не знам дали темата е за тук, ако не и е това мястото моля да бъда извинен а темата преместена.Да си дойдем на думата-имам една кола с дистанционно управление.Развалена.На дистанционното антената пък е счупена в последствие изгубена.Електрониката в колата ще се ремонтира-при нужда ще се замени.Въпроса ми е относно счупената антена.Заслужава ли си да сложа друга антена например вътрешна антена от телевизор или направо да купувам ново дистанционно?Ако няма шанс за ремонт бихте ли ми посочили някакъв магазин откъдето мога да закупя дистанционно.Мерси предварително и лека вечер.
                от телевизор не става пробвал съм ги лично и аз така си бях счупил антената и пробвах с почти всичко но без резултат.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X