Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Живот извън България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Живот извън България

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
    Доста от вариантите отпаднаха.
    Включително Канада, Ирландия, УК, и Холандия...
    За Холандия пък е***** либералната държава. Щели да ти вземат детето за един шамар и щели да ти свалат дрона с пиле...

Ако някои се сеща за друга локация извън посочените нека да споделя...
    Това за Холандия е силно преувеличено. Принципно ако се набиваш в очите с действия и поведение където и да е в чужда държава последствия ще има, при това по-сериозни отколкото ако си местен, ма тва е нормално навсякъде. Холандия е една доста приятна за живеене страна и хората са по-нормални от немци, австрийци и пр. Уважава се личното пространство и личната свобода е на много високо ниво.
    Моят съвет е да се поразтърсиш за работа първо из няколко държави, предварително набелязани. Достъп до и-нет предполагам имаш. След това вече на база обратната информация, която ще получиш, решението ще е по-лесно. Пък и друго си е да отидеш някъде на сигурно, още повече, че сериозните фирми поемат и разходи по преместване за семейството.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
      Това добре.. ама за плаване с торнадо и 10 метрови вълни не даваш бонуси...
      Малко хора имат идея какви ги вършите реално.
      А бонуси,на мен кой ми дава бонуси без значение в Колумбия ли съм при змиите или ме 'апат комарите в Мексико.

Няма лесно,аз 5-6 бона за лесно не давам,падат ти се 5 лесни и на шестата погледа у точка.....и така за предната година между мен и брата над 46 800 мили като се смята само над 500 мили плаване.Е сега с нас едно момче което някои от форума познават,дошъл тук,търси работа,пихме по бира и е с мен последния месец,сутринта в 6:30 оставяме едната и в 2 след обяд сме на другата за още 2000 километра плаване,натискам 80 часа и ако издраскаме до къде съм намислил да се крия се крием,ако не 100 километра в час вятър и десетина метра вълна.
      Тоя месец ще занесе в тях над 5 бона и ще има истории като за 3 камини дърва да разказва,другия месец си е наумил Баварец 5ца да си купува и да почива малко,аз взимам резервния Българин,че го е закъсал нещо в Енсенада и му трябва финансов шут,жена му само дето не ме накара да се закълна,че ще и го върна жив .....пък аз гаранции освен за парите за друго не давам,каквото за мен такова и за него.Как да и снимам подбития под на жената?Скочи айпада от навигационната маса,шибна се в тавана и прас на кьлка у пода,подби го все едно с чук съм го ударил ма добре,че беше на ъгъл та съм 1100 кинта напред само от тая вълна.Как да и го обясня това,да сънува после мъжа си у кошмари,нека спи нормално,живота е розов.

Та има и такива работи - независим предприемач,цаниш се за нещо,пазариш се и я вършиш каквато трябва да се върши.Може да имаш застраховка в някои професии,но става и без такава,договор нямаш и караш на честна дума,иска се дупе.

Някой навит да ни се пробва?
      Последно редактирано от BENZBOSS; 01-05-17, 11:17.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Аз съм се цанил за пробен изпит ноември при "стиснатия".

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          Аз съм се цанил за пробен изпит ноември при "стиснатия".
          От Барселона до Карибите ли?Нищо не знам,тия даже не потъват през гаража на попътен и не си мокрят кабелите на трнсмисията......не му казвай,че не знам пък ти пали свещи,че ония на попътен акъл няма
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

С повече желание.. всичко се постига

Коментар

Живот извън България

Бенцбосе аз за 5000 $ даже и не излизам в морето като товар без да ме карат да бачкам хеле пък съм на 180 метра гемия и съм застрахован за 1.5 млн
              Утре Лисабон после след седмица Бермуда и Маями.
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                Бенцбосе аз за 5000 $ даже и не излизам в морето като товар без да ме карат да бачкам хеле пък съм на 180 метра гемия и съм застрахован за 1.5 млн
                Утре Лисабон после след седмица Бермуда и Маями.
                Дупе знае 2 и 200,няма как всички да сме баровци,трябва да дьрпа някой каруцата и всяка работа си има и добри и лоши черти.

Жив и здрав ......ако си около радио знаеш как се търсим из моретата
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                  1. USA 2. USA 3. USA .... X. USA
                  Докато си по-млад, сигурно... ама след определени годинки, или пък с деца, вече тва: здравно осигуряване, (ако ти се наложи, не дай Боже, 5 дни в болница и платиш само 20 Е) осигуряване срещу безработица (също не дай Боже, за няколко месеца 1/2 от заплатата, ама не е хич, нали) е, за детска градина се плаща, ама за основно, средно училище и по-нататък образование, е почти нищо... та си е +++ (и има ли го там - детето ти студент - в края на годината - бам, връщат ти парите от лонщоера (данък доход) за таксите, че и за пътуването до и от родината... + разни други...?)
                  Последно редактирано от ivied; 02-05-17, 17:22. Причина: детската се плаща

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Докато си по-млад, сигурно... ама след определени годинки, или пък с деца, вече тва: здравно осигуряване, (ако ти се наложи, не дай Боже, 5 дни в болница и платиш само 20 Е) осигуряване срещу безработица (също не дай Боже, 1/2 от заплатата, ама не е хич, нали) безплатните детска градина (или на социални цени), основно, средно училище и по-нататък образование... си е +++ (има ли го там - детето ти студент - в края на годината - бам, връщат ти парите от лонщоера (данък доход) за таксите, че и за пътуването до и от родината... + разни други...?)
                    Ivied къде е така?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Ivied къде е така?
                      Германия, Австрия, Дания... Скандинавските страни, за Холандия не помня или не ме е интересувало навремето...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X