Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

С две думи питането ми е коя според вас е най-добрата дестинация за работа, образование, живот... извън България след като Англия "затвори кранчето" и защо?

От: Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
    С две думи питането ми е коя според вас е най-добрата дестинация за работа, образование, живот... извън България след като Англия "затвори кранчето" и защо?
    Работа - Германия
    Образование- САЩ.
    Живот - о.Бали.

Коментар

Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Работа - Германия
      Образование- САЩ.
      Живот - о.Бали.
      Да бе Бали,
      Бали е прекален комерс а Индонезия е ислямска държава
      Примерно Филипините, Тайланд, Виетнам са по перспективни поне за мен.
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Да бе Бали,
        Бали е прекален комерс а Индонезия е ислямска държава
        Примерно Филипините, Тайланд, Виетнам са по перспективни поне за мен.
        Щерката изкара 6 месеца там, без да се налага да я спонсорирам от тука.
        Дори се разходи до северните територии за няколко седмици.
        Та совите не са....

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B8

Какви мюсолмани?

Коментар

Работа-абе имам няква!
          Образование-на мен ми е късно ,ама за младите мисля САЩ!
          Живот-за мен лично-Нова Зеландия!
          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
          0888854582
          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Дори се разходи до северните територии за няколко седмици.
            Та совите не са....

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B8

Какви мюсолмани?
            Ти погледни Индонезия като цяло
            Най голямата ислямска държава като наделение.
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              Ти погледни Индонезия като цяло
              Най голямата ислямска държава като наделение.
              Е, какво да я гледам каято цяло?
              Говорим за конкретен остров.

Коментар

Значи, е добро място и за работа?

Коментар

Значи трябва да идеш да бачкаш в Германия, за да можеш да пратиш децата в Щатите и като се пенсионираш да идеш да живееш на Бали

Та да доуточня въпроса. Къде бихте емигрирали към момента ако имате и малки деца...

Коментар

Скандинавието, Германия. Като гледам на там се е засилил пототока. Преди да са затворили и те кранчетата де.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Къде бихте емигрирали към момента ако имате и малки деца...
                      Ако бях млад /ехххх/ щях да се пробвам в Нова Зеландия!
                      Макар че нали знаеш!"Не съжалявай за грешките които не си направил".
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Ако бих - Австралия, Нова Зеландия. И не само бих - ми ако река за няколко седмици съм там. Към момента и пътя ще ми платят, стига са "изкарам" интервюто. Иначе по каналния ред - за Австралия си има точкова система. Събираш точките и си там. От цялото семейство трябва поне един да ги събере. И визите важат и за НЗ.

Голееемия недостатък - далече е, мамка му!

Европа като цяло никога не е била с нещо "най-добра", поне за мен. Това като за човек, дето поради професията си е имал избор още от преди ЕС.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А да си купиш бизнес в Австралия и веднага си там....след няколко години и узаконен официално! Но....
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

А всъщност към момента няма никакъв практически смисъл да емигрираш ОТ България. Е, като се изключат персоналните причини.

Коментар

Канада, Австралия, Нова зеландия.
                              Аз съм свършил с емиграциите, но Европа вече НЕстава. Германия? Да работя за чалми ли?
                              Трябва да се избере държава, в която ще работиш за коренното население, а не за посредници, няма да изброявам. В европа такива вече почти няма. Скандинавието, не мерси!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X