Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

С две думи питането ми е коя според вас е най-добрата дестинация за работа, образование, живот... извън България след като Англия "затвори кранчето" и защо?

От: Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
    С две думи питането ми е коя според вас е най-добрата дестинация за работа, образование, живот... извън България след като Англия "затвори кранчето" и защо?
    Работа - Германия
    Образование- САЩ.
    Живот - о.Бали.

Коментар

Най-добрата дестинация за работа след като Англия "затвори кранчето"?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Работа - Германия
      Образование- САЩ.
      Живот - о.Бали.
      Да бе Бали,
      Бали е прекален комерс а Индонезия е ислямска държава
      Примерно Филипините, Тайланд, Виетнам са по перспективни поне за мен.
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Да бе Бали,
        Бали е прекален комерс а Индонезия е ислямска държава
        Примерно Филипините, Тайланд, Виетнам са по перспективни поне за мен.
        Щерката изкара 6 месеца там, без да се налага да я спонсорирам от тука.
        Дори се разходи до северните територии за няколко седмици.
        Та совите не са....

Какви мюсолмани?

Коментар

Работа-абе имам няква!
          Образование-на мен ми е късно ,ама за младите мисля САЩ!
          Живот-за мен лично-Нова Зеландия!
          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
          0888854582
          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Дори се разходи до северните територии за няколко седмици.
            Та совите не са....

Какви мюсолмани?
            Ти погледни Индонезия като цяло
            Най голямата ислямска държава като наделение.
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              Ти погледни Индонезия като цяло
              Най голямата ислямска държава като наделение.
              Е, какво да я гледам каято цяло?
              Говорим за конкретен остров.

Коментар

Значи, е добро място и за работа?

Коментар

Значи трябва да идеш да бачкаш в Германия, за да можеш да пратиш децата в Щатите и като се пенсионираш да идеш да живееш на Бали

Та да доуточня въпроса. Къде бихте емигрирали към момента ако имате и малки деца...

Коментар

Скандинавието, Германия. Като гледам на там се е засилил пототока. Преди да са затворили и те кранчетата де.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Къде бихте емигрирали към момента ако имате и малки деца...
                      Ако бях млад /ехххх/ щях да се пробвам в Нова Зеландия!
                      Макар че нали знаеш!"Не съжалявай за грешките които не си направил".
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Ако бих - Австралия, Нова Зеландия. И не само бих - ми ако река за няколко седмици съм там. Към момента и пътя ще ми платят, стига са "изкарам" интервюто. Иначе по каналния ред - за Австралия си има точкова система. Събираш точките и си там. От цялото семейство трябва поне един да ги събере. И визите важат и за НЗ.

Голееемия недостатък - далече е, мамка му!

Европа като цяло никога не е била с нещо "най-добра", поне за мен. Това като за човек, дето поради професията си е имал избор още от преди ЕС.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А да си купиш бизнес в Австралия и веднага си там....след няколко години и узаконен официално! Но....
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

А всъщност към момента няма никакъв практически смисъл да емигрираш ОТ България. Е, като се изключат персоналните причини.

Коментар

Канада, Австралия, Нова зеландия.
                              Аз съм свършил с емиграциите, но Европа вече НЕстава. Германия? Да работя за чалми ли?
                              Трябва да се избере държава, в която ще работиш за коренното население, а не за посредници, няма да изброявам. В европа такива вече почти няма. Скандинавието, не мерси!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                              X