Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятели от София, помагайте...!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приятели от София, помагайте...!

Обръщам се към всички тук с голяма молба и вяра, че ще ми помогнете да намеря и наема едно малко помещение в София, за пребиваване в дългосрочен план на член от семейството ми - една прекрасна и ученолюбива млада дама.

Та, търси се "Таванчето на Ванчето"! Много искам да го намеря именно тук - сред колегите и приятелите от Форума(мисля, че е разбираемо защо), а не от обявите и офертите на Агенциите, с които съм вече наясно!

Търся таван, ателие или студио до 30 м2 , със самостоятелен санитарен възел. Може да е необзаведен или дори неремонтиран. Ако някой ваш близък или познат разполага с такова неизползваемо помещение, готови сме веднага да го "допостроим" до вид удобен и уютен за живеене.

География на търсенето: В близост до метростанциите СУ, Сердика или спирка на автобусна линия Nо76 - т.е. в кварталите "Гео Милев", "Изток", "Яворов", "Център", "Лозенец", "Оборище"

Моля, пишете в темата, на лични или ми се обаждайте на тел. 0 8 89 634 448 - по всяко време!
    Предварително благодаря!

PS Не съм много сигурна, че темата ми е подходящия раздел - оставям преценката на Модератор.
    Последно редактирано от Goblin; 02-02-17, 03:33.
    0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

От: Приятели от София, помагайте...!

Приятели, желаното таванче се намери!!!
    Благодаря за съдействието на всички, които ми се обадиха и писаха на ЛС!

Ще се радвам и аз да Ви помогна при нужда - по всякакъв повод и по всяко време!
    Бъдете здрави!
    Поздрави!

ПП Темата е изчерпана.
    0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X