Обръщам се към всички тук с голяма молба и вяра, че ще ми помогнете да намеря и наема едно малко помещение в София, за пребиваване в дългосрочен план на член от семейството ми - една прекрасна и ученолюбива млада дама.
Та, търси се "Таванчето на Ванчето"!
Много искам да го намеря именно тук - сред колегите и приятелите от Форума(мисля, че е разбираемо защо), а не от обявите и офертите на Агенциите, с които съм вече наясно!
Търся таван, ателие или студио до 30 м2 , със самостоятелен санитарен възел. Може да е необзаведен или дори неремонтиран. Ако някой ваш близък или познат разполага с такова неизползваемо помещение, готови сме веднага да го "допостроим" до вид удобен и уютен за живеене.
География на търсенето: В близост до метростанциите СУ, Сердика или спирка на автобусна линия Nо76 - т.е. в кварталите "Гео Милев", "Изток", "Яворов", "Център", "Лозенец", "Оборище"
Моля, пишете в темата, на лични или ми се обаждайте на тел. 0 8 89 634 448 - по всяко време!
Предварително благодаря!
PS Не съм много сигурна, че темата ми е подходящия раздел - оставям преценката на Модератор.
Та, търси се "Таванчето на Ванчето"!
Много искам да го намеря именно тук - сред колегите и приятелите от Форума(мисля, че е разбираемо защо), а не от обявите и офертите на Агенциите, с които съм вече наясно!Търся таван, ателие или студио до 30 м2 , със самостоятелен санитарен възел. Може да е необзаведен или дори неремонтиран. Ако някой ваш близък или познат разполага с такова неизползваемо помещение, готови сме веднага да го "допостроим" до вид удобен и уютен за живеене.
География на търсенето: В близост до метростанциите СУ, Сердика или спирка на автобусна линия Nо76 - т.е. в кварталите "Гео Милев", "Изток", "Яворов", "Център", "Лозенец", "Оборище"
Моля, пишете в темата, на лични или ми се обаждайте на тел. 0 8 89 634 448 - по всяко време!
Предварително благодаря!
PS Не съм много сигурна, че темата ми е подходящия раздел - оставям преценката на Модератор.
Коментар