Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво си импрегнирате ботуши и обувки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво си импрегнирате ботуши и обувки?

Аз ползвам спрейовете на Мотип. Вносител е Деником. Намират се до летището в София Еърпорт Център. Много съм доволен от спрея за импрегниране.
    АИГ-Заваряване ООД
    Заваръчни апарати "DEL"
    http://www.aigwelding.com
    0889 522 036

Коментар

[QUOTE=Джоу (x3mrjoe);3099525]
      Дайте съвет за работеща химия, като с мас и оръжейна смазка не ща да ги мажа.

Като не искаш да ползваш химия пробвай с пчелен восък и глицерин.Пчелен восък се разтопява на водна баня и към него се прибавя глицерин пропорция 1:1 това го правеше един стар обущар и мажеше шева след като е зашил обувката.Когато шиеше подметките мажеше конеца с восък или парафин.За лицевата страна не знам дали ще става,но може да пробваш.
      Аз зимно време ползвам обувки от естествена кожа и вече няколко години ползвам следното.Една кутийка боя/черна в моя случай заради цвета/ я разделям на две. Вземам един кубик глицерин и един кубик пача мас/маста предварително се подгрява/ и ги смесвам с боята после подгрявам на водна баня и разбърквам /малко трудно се съединяват някой път нещат/. Оставям да изстине и тогава мажа.След като попие в кожата изтривам с хавлиен парцал.

Коментар

Напротив, не искам да правя никакви бъркочи.
        През 2017 не може да няма нещо работещо което може да се купи, и точно за това питам.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X