От: Месни продукти братя Къртеви
Е т'ва са плодове и зеленчуци! Полезни, здравословни, диетични - а защо не и еко/био
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Месни продукти братя Къртеви
Свий
X
-
На сайта им пише че са основани 1997 година . 20 години в този банш са много време . Дано успеят да задържат това качество .Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМоже да е просто предприятие от онзи регион, с неголям капацитет, или още не развило дистрибуторска мрежа.Цял живот на тия зеленчуци карамПървоначално публикуван от davc Преглед на мнение
Е т'ва са плодове и зеленчуци! Полезни, здравословни, диетични - а защо не и еко/био
Едва ли колят за суджуци състезателни конеПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
Конски салам, и суджук, са им отличното попадение. Не знам, дали е свързано с интересите им към конните надбягвания, и достата състезателни коне..
Последно редактирано от sek.1; 10-12-16, 19:20.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Къде по точно? Може и на лични.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеНе знам дали е в тема, ама се сетих, че
в Бяла Слатина, един местен ЗП продава, суров, биволски суджук собствено производство. Не е реклама и антиреклама, но в сравнение с доста известните производители от Български Извор, този е с прекрасен вкус, и не става на подметка метнат на скарата. При цена от 9.00лв килото.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
И в "Дружба 2" втора част в млекарницата до денонощния магазин има техни продукти. Наистина съм им фен и аз. Конския им суджук е много вкусен според всички, които са го опитали.Peugeot 4007
ex Nissan X-Trail 2.2 Di
Коментар
-
Колега ако може малко по точно че днес пратих един колега а той не го е намерил .Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнениеОт известно време ползвам с удоволствие техните продукти. Магазина в който ги продават е на ул. " Георги Минчев " след кръстовището с " Иларион Драгостинов" , кв. " Редута ", бих препоръчал и конските продукти, пастърма и суджук, доставят ако не се лъжа и други неща. Наистина е добро.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
От лявата страна на вече затворения магазин на Анимат. Не е специализиран магазин за месни продукти, а нещо тип бакалия. На витрината пише "Плодове и зеленчуци"Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеКолега ако може малко по точно че днес пратих един колега а той не го е намерил .Ние не сме неутрални!
Коментар
-
И още един глас за тези месца, снощи бяха измаани няколко Смядовски, съвсем сериозно- спомних си вкуса от "едно време" на качествена луканка, няма нищо общо с яркочервено-сланинестите гадости от хипермаркетите, а и цената е доста прилична. Изразен вкус на естествено- ферментирало месо, добър баланс на сол и подправки и липса на дъх на консерванти !0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Ето тук.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеКолега ако може малко по точно че днес пратих един колега а той не го е намерил .ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Намерих го сега се връщам от тамПървоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЕто тук.
Маркетинга им куца здраво . Писах им и в гейбука и на имейла да кажат аджеба къде в София се продават техните продукти ама отговор няма . С това качество ще имат голям пазар .Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеИ още един глас за тези месца, снощи бяха измаани няколко Смядовски, съвсем сериозно- спомних си вкуса от "едно време" на качествена луканка, няма нищо общо с яркочервено-сланинестите гадости от хипермаркетите, а и цената е доста прилична. Изразен вкус на естествено- ферментирало месо, добър баланс на сол и подправки и липса на дъх на консерванти !Последно редактирано от sek.1; 24-12-16, 16:23.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ми сигурно си им стигат и сегашните пазари, за толкова имат мощности и не си дават много зор за маркетинг..Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеМаркетинга им куца здраво . Писах им и в гейбука и на имейла да кажат аджеба къде в София се продават техните продукти ама отговор няма . С това качество ще имат голям пазар .0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
И при нас горе на Колелото на Пушкин пуснаха продукти на Братята- Смядовска и Панагюрска луканка, бабек, конски суджук. Опитахме вече Смядовската и бабека. Мммм, кеф! Прав е Дани. Наистина е като едно време
Изпратено от моят D5803 с помощта на Tapatalk
Коментар
-
Ако можеш да поддържаш това качество си заслужава да инвестираш в мощности . Иначе имат сайт и страница във Фейсбук та не е съвсем да са отсвирили маркетинга и рекламата .Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеМи сигурно си им стигат и сегашните пазари, за толкова имат мощности и не си дават много зор за маркетинг..Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар