Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Животното на тавана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Животното на тавана

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Сънливец - яде само вегетарианско, но не и отрова за мишки, който си мисли , че се е отървал преди месец - греда - сега спи някъде в къщата- април се събужда.
    Котките обаче не им прощават, даже в спящо състояние ги докопват.
    Моите не спят, значи са друго
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Я си провери кафето на зърна, ако го няма
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не е мръднало. Мога да пробвам да сложа малко на тавана за идентификация, ако го яде. Бях сложил един капан с кашкавал, но не се хвана нищо.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Преди 3г и при мен се получи нещо такова, тъй като покрива на вилата е ламаринен и отдолу под сачака и плочата е кухо. Купих си една джаджа дето се вкарва в контакга и прави ел. смущения по ел.мрежата,но имам проблеми с живачните лампи,че проблясват. Смених ги със старите крушки и няма проблем. Но устройството трябва да остане включено,че иначе файда няма. За зимата е ясно,че всеки си спира тока. За мен това си е решение на въпроса.
          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Моят "съжител" не спи - само има денонощия с по-голяма активност/тичане и копаене/ и такива с по-малка.
            Нощите са. като че ли по-шумни.
            Като падна снега внимателно огледах за следи около къщата и по покрива. но нямаше. а и още не сме се виждали.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
              Бе тука има поверие да не закачаш "Байнова булчица" . Отмъстителни били. Крава събаряли , кози тръшкали...
              Това е правилното наименование на животинчето според местните.
              Ама какво е ? Невестулка , белка , порче някакво?
              Това на снимката е порче. Аз си имам такова за домашен любимец. Много игриво и забавно животно е, но ако вдига шум в тавана и прави бели по домашните животни трябва да се премахне от имота.
              Subaru Legacy 2.5
              Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                Докато си пишехме. трябваше да изведа кучето и ... какво да видя на стълбите. вътре в къщи - мишка!
                Откак живея тука - първи случай...
                И аз си имам "гости". Фон Мишон и при мен гуляеше, но му мина (имам капани и в банята и в спалнята на "земния"етаж). Съмнявам се че е от капаните, по-скоро предзимно разузнаване кое-къде в някакъв период (тогава имах по мишле на ден в капана), после нищо, явно решават къде ще зимуват.

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                Най-доброто решение
                ......подкрепям,
                Големия "катеричок" не съм го виждал скоро, но в разговори със семейството се оказа че те знаят за него и дори го хранят (това малко в минало време), оствям го да си тича гадинчето
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ivonta Преглед на мнение
                  Залагам на белка, дълги години ни тормозеше в къщи! Вертикалните стени не са и проблем, особено в комбинация с пръскана мазилка, беше разбутала и керемиди на покрива за да и е по удобно влизането! Никакви капани и отрови не дадоха резултат при мен, дори и димки от военните , на по късен етап съм се качвал посред нощ да хвърлям "пиратки" , с риск да запаля къщата!
                  Аз спя доста леко, но и това животно вдига много шум...въобще не се притеснява от мен, много е дразнещо.
                  Мишки когато е имало си е имало, виж врабчетата изчезнаха от стрехата, даже съм засичал наглеца с врабче между зъбите.
                  На тавана съм намирал черупки от яйца и даже пилешки остатъци.
                  Ползваше тавана ми като почивна станция и родилен дом...накрая дори и през деня вдигаха невъобразим шум! Който не го изпитвал, не знае какво е...това е едно нежелано съжителство !
                  Нещата се промениха чак когато успях да убия едно от малките му и го оставих да го намери (колкото и садистично да ви звучи) ,а може и да размислите ако гледате зайци, и сутринта намерите малките зайчета натръшкани а майка им трепереща в ъгъла !
                  От тогава имаше само едно две инцидентни появявания, като след едното кукумявката която се беше заселила на покрива остана без малкото си (намерих го сутринта мъртво в градината) .
                  Това са моите патила с тази гадина, и някак си въобще не може да ми стане симпатична....
                  Нищо садистично няма, добре си направил.
                  Преди много години пора колко зайчета ни затри - чет няма! Дядо ми, горкия, просто трябваше да преглътне мъката си и да приключи със зайците. Колко нощи чакахме в тъмното с пушката и нищо. Ама в къщата не става да се стреля, зайчарника е друго.
                  Само трепане за гадината!
                  Абе в една друга тема преди време някой беше писал, че успешно и завинаги ги прогонвал с много силна музика и по възможност як джангър - трашметал например, или изобщо всичко най-ужасно за слушане. Колоните на тавана и усилвателя на макс. Е, желателно е да излезеш докато трае концерта.
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Пробвал съм с колони на тавана (стила музика не помня) и мигащи лампи за да дразнят повече...ама май само им спретнах парти...
                    Резултат нямаше...освен че аз не се наспах.

Коментар

Това с ламбите и музиката - баси идеята .
                      Не съм се сещал .
                      Може и да ме поканят и на парти .

Е да де ама не би - тия моите са си градски чеда и общия фон не им прави проблем.
                      дЪскотеката е на 15 метра , шосе с много движение , хора - много .
                      Аз нямам спокойствие - те са си добре .
                      Остана да им платя и осигуровките...

Коментар

Аз не съм пробвал, само споменах какво пишеше в една друга тема.
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X