Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До имащите хидрофор, колко плащате за мръсния канал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До имащите хидрофор, колко плащате за мръсния канал

Имам хидрофор от 2 години. На Вик съм теглил крана, инкасатора като минава да отчите, ми записва х5 куб.метра вода за мръсен канал, Вик я таксува по 0,65ст. Имало някаква наредба ала бала и пише х5куб на член от семейството, едни 20куб. които ме дразнят много. Трябвало да имам водомер на мръсната вода, и понеже нямам ми пишел служебно. Викам му елате и сложете, той ме гледа като стрелян.
    При вас как е, има ли някакви тънкости?

От: До имащите хидрофор, колко плащате за мръсния канал

Водомер на мръсната вода няма как да се сложи.Въпросния водомер се слага на хидрофора и отчита потреблението а самата такса я водят за мръсна вода или нещо такова.И мисля,че ти трябва да си сложиш водомера а ВиК да го впишат и пломбират.Преди няколко години обсъждах тоя казус със служител и това си спомням... Но така и не съм се вкарвал във филма да слагам водомери и да озаконявам водоизточник,защото проверяват от дъжд на вятър в моя район.

Малко инфо - http://www.vik-pleven.com/naredba.php

Коментар

А си сложи водомер на ВиК тръбата и им навъртай по един кубик а после си пускай хидрофора, и нека да ти отчитат водомера.
      емил златков
      паджеро 2.5тд
      ве стром 650

Коментар

Хидрофорът при тази цена на тока и водата може и пари да му изкарва от водните духове
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

15 лева за 5 членно семейство в Бяла Слатина.

Коментар

На село имам хидрофор от 15 години и никой не ме закача ,инкасатора на ВиК не идва от години.

Това за канална вода за частен имот за първи път го чувам.

Иначе за фирмите наистина е така , но за да ти сложат водомер за отчитане процедурата е доста дълга.

Явно вашите инкасатори се престарават

Аз бих направил както те е посъветвал колегата по горе, пусни една чешма през водомера да навърта 1-2 кубика и си свиркай
            Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
            Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X