Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Превозване на котка през Сърбия до Австрия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Превозване на котка през Сърбия до Австрия

Здравейте, колеги някой правел ли го е това упражнение скоро. Имаме европейски паспорт и всички ваксини , плюс бяс и това е описано в документа. Да ли ще искат стария превозен документ за котки порове и т.н.

От: Превозване на котка през Сърбия до Австрия

Щом всички ваксини са вписани в паспорта би трябвало да е окей. Аз съм пътувал много пъти през Сърбия с куче от и до Франция и никога не е имало затруднения.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Един колега го е правил това упражнение, но по обратния път-от Австрия до България.Сподели че котката е била при багажа, никой не го е проверявал и никой не е гледал документите и.Но спомена нещо че има и имплантиран чип, който са го сложили там, във Виена.

Коментар

Хи и чип си има гадината. Проблема , че ако трябва да се вади трябва да е сега , че никой няма да работи по празниците, а и билета е купен.

Коментар

Някои държави имат особени изисквания към вноса на разни инвазионни видове животни, да не ги изброявам... Най-добре провери в съответните посолства.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Нищо инвазионно няма в домашната котка. Само не е зле в документа да пише "котка", да не си помислят граничните че е птеродактил. Че има някои породи дето и аз ще си го помисля.

Коментар

Пише си котка, иначе да си призная от заек брах страх. Едни мой роднини гледаха някакво гигантско подобие на заек към 20+ кила. Отидох им на гости и седах в хола, това дойде пред мен и ми се озъби и ме гледа. С куче , котка ясно ама с това според инструкцията да не мърдам само ще ме гледа. Тая гадина си вършеше работата само на терасата и единствените бели са кабелите.

Коментар

Те и някои котки са душмани на кабелите, добре че моя не е.

По-интересно е документите на какъв език са написани.

Коментар

Хи, на латиница е написано всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X