Здравейте, закупих си хлебопекарна втора ръка и в нея се оказа, че има малки хлебарки. Сега се чудя да я разглобя и с прахусмукачката да изсмуча до където имам досег в кутията. Оставил съм я на вън в колата, че гадините не обичат студа. Зачудих се да взема един плик и да им пусна малко Цо2 и така за седмица би трябвало да изпукат. Ако някой има идея как да се справя най лесно без да заразя цялото жилище да сподели. Варианта за използването на фирма само за хлебопекарна не е удачен според мен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване на хлебопекарна от хлебарки
Свий
X
-
От: Почистване на хлебопекарна от хлебарки
Аз бих я изхвърлил. Ама това сега, иначе като студент какво ли не съм правил.
Иначе - разглобяване, почистване, напръскване със спирт. После може с боракс.
Ако разделиш пластмасовите и металните части, пластмасовите може да ги свариш в по-голяма тенджера, а металните във фурната на 120 градуса.
-
Пусния да работи,докъто пече всички твари на мезеGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАз бих я изхвърлил. Ама това сега, иначе като студент какво ли не съм правил.
Иначе - разглобяване, почистване, напръскване със спирт. После може с боракс.
Ако разделиш пластмасовите и металните части, пластмасовите може да ги свариш в по-голяма тенджера, а металните във фурната на 120 градуса.;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Определено още един глас за изхвърлянето му, не си ли забелязал една специфична миризма на хлебопекарната от хлебарките, това е миризма на секрементите им и куп..., тази хлебопекарна ако е от висок клас и като нова да струва поне 500 лв, само тогава бих я разглобил до последното болтче и обилна дезинфекция на всички елементи, и въпреки всичко като знаеш че ще меси и пече хляб, а при това е било скривалище за мръсни хлебарки.....
Коментар
-
Хора,стига глупости,няма как да остане каквото и да било вътре,като те е гнус,направи един хляб и го дай на кучетата,втория ще е като сълза ,пък ако се измие,може и да не го хвърляш.Явно не ползвате такива уреди.Ако ще хвърляш ,прати ми я на мен ,аз ще почерпя,има къде да я ползвам.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Здравейте колеги, не искам да предизвиквам кавги. Хлебопекарната има на дисплея следи от хлебарките в рабрната част няма и там може да се почисти без проблем. В моя случай Големи благодарности на Кольо и двете са почти еднакви и може да се сменят калъпите за хляб. Едната остава в мазето за части а другата ще влезе в употреба.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениемръсни хлебарки.....
Пържени със сол
Хора да не мислите че по хлебозаводите и другите предприятия от хранително - вкусовата индустрия няма хлебарки ? Даже бих казал че те са най малкия проблем
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеХора да не мислите че по хлебозаводите и другите предприятия от хранително - вкусовата индустрия няма хлебарки ?
Коментар
-
Дипломната ми работа беше управление на пруферни уредби,пруфера е камера за междинна ферментация на тестото в хлебозаводите.Нищо не може да ме изненада,хлебарките наистина са най малкия проблем,всъщност не са никакъв проблемПоследно редактирано от Roninn; 19-12-15, 22:11.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
И аз съм работил в Сердика по автоматиката ,плъховете още ги има,стековете с пастьоризирано мляко ги ръфат и пиятGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
По мое време нямаше стекове . Прясното мляко беше в найлонови пликове което естествено по никакъв начин не пречеше на плъховетеСпомням си една случка от казармата . Сутрин винаги имаше чай . Вареше се в един огромен казан на старите готварски печки с дизелова горелка . В един момент от луминисцентните лампи на тавана които висяха на стоманени въжета няколко метра по ниско щото тавана беше поне на 7-8 метра във врящия казан цопва един голям плъх . Питам аз тоя дето ми разказва случката : И какво изхвърлихте ли чая ? А той ми вика ти да не си луд изхвърлихме плъха
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАз бих я изхвърлил.Първоначално публикуван от ikristiqn Преглед на мнениеИ аз бих я изхвърлил.Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеОпределено още един глас за изхвърлянето му
Хлебарките се преследват заради това, че може да пренасят някои болести, също като мишките, комарите, мухите, кърлежите, и куп други животинки.
Което е доволно рядко, може би е по-вероятно да ви оберат джебчии.
Ама като са казали, че сестрата на хлебарките е курва...
Не ме разбирайте грешно-и аз не ги харесвам, даже се боря когато навлязат в апартамента, ама чак пък да се изхвърля работеща машина заради това, че в нея са живели хлебарки...
Както се каза-разглобяване, измиване, и дезинфекция с температура. После няма никаква опасност за здравето, проблем имат само тези с многото въображение и гнусливи стомаси.
Па ако толкова не можете да си преодолеете погнусата-вместо да изхвърлите машинката-дарете я някому, не толкова гнуслив, така ще имате един опростен грях за пред св. ПетърИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар