Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся месарски цех в София "с материал на клиента"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся месарски цех в София "с материал на клиента"

Здравейте,

Търся колбасарски (месарски) цех в гр. София или околностите, където да мога да занеса месо (телешко и свинско) за да ми го транжират, евентуално смелят част от него на кайма и, без да е задължително, да напълнят наденици с част от каймата. Става въпрос за около 100кг месо.

Нуждата ми е относително спешна, защото се надцених и купих теле и прасе, които се оказаха твърде големи за скромните умения и възможности на семейството за обработката му. Трябва да реша задачата най-късно до понеделник сутринта, защото след това нито аз, нито съпругата ми ще имаме възможност да се занимаваме, а и на месото ще му бъде трети ден без хладилник / фризер - вън е 0 градуса, но все пак...

Много ще съм благодарен, ако някой ми препоръча или ме насочи към такъв цех -- тук в темата, на лични съобщения, или по телефона. Ако работи и в неделя, би било перфектно.

Стоян - 0884018451

От: Търся месарски цех в София "с материал на клиента"

При сега действащата нормативна база няма кой да ти свърши тази работа . Никой няма да си сложи главата в торбата и да вкара за обработка месо с недоказан произход .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От: Търся месарски цех в София "с материал на клиента"

Да, така се оказа. Приятели помогнаха, в крайна сметка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X