Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся котарак - донски сфинкс. Полово зрял и социално отговорен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся котарак - донски сфинкс. Полово зрял и социално отговорен.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ... и яде двойно на другите котки.
    Яде ако му дадеш. Такова чудо на генетиката нема начин да ми влезе в къщата.Един въпрос:има ли нормалните за една котка инстинкти ,навици и поведение това....нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Яде ако му дадеш. Такова чудо на генетиката нема начин да ми влезе в къщата.Един въпрос:има ли нормалните за една котка инстинкти ,навици и поведение това....нещо.
      Абсолютно като другите котки се държи. Поне докато е на топло.

Ако не го храниш достатъчно просто ще имаш котешки скелет с кожа.

Коментар

Здравейте, зачетох се за тия гадини и ми направи впечатление, че ги дават за едни от най интелигентните от котешкото царство. Тази информация ми излезе някъде по котешките сайтове при търсенето ми на котарак за шотландката ни. То и аз от толкова търсене намерих британец и да видим какви котета ще се пъкнат.

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
          Здравейте, зачетох се за тия гадини и ми направи впечатление, че ги дават за едни от най интелигентните от котешкото царство. Тази информация ми излезе някъде по котешките сайтове при търсенето ми на котарак за шотландката ни. То и аз от толкова търсене намерих британец и да видим какви котета ще се пъкнат.
          В родословието и на двете ни британки гледам има пра-баба или пра-пра-дядо шотландец... По принцип го смятат за 'подобрение на породата' между шотландци и британци, за да се избягнат болести и генетични увреждания...
          Така, че не би трябвало да има проблем - все ще са чистокръвни
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Това донско ъ-ъ-ъ-ъ... изчадийце май си е мутант някакъв ? Открила една руска тьотя на улицата през 80-те години (а по-точно - една година след аварията в Чернобил ) плешиво коте и те ти "нова порода" ? Щото китайска гола котка няма, нали, само номерът с "два года раньше и независимо от..." няма как да го нагодят в случая. Някой беше писал, как кучето му тичало-тичало във влажната тревица след Чернобил и после оплешивяло завинаги отдолу, все едно с наметнат на голо кожух
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Хи, то при мен котката е шотландска клепоуха и трябваше да намеря котарак с клепнали уши, (щото ние сме с прави)намерих и два пъти я водих, но тя не го хареса явно. Този британец дойде на наш терен и май станаха нещата. То ни сме костенуркови , а зетя е сив. Може така да се получават новите породи ☺ не са Чернобил да оказва влияние

Коментар

Знам ги шотландците - за едно и също говорим... В родословието пише кой какъв 'модел' е бил, та от там знам, че част от пра-отците на мацките ни са клепоухи, а самите те се водят чистокръвни (просто 'чуждата' кръв трябва да е под определен процент)...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Това донско ъ-ъ-ъ-ъ... изчадийце май си е мутант някакъв ?
                  Точно така. Досущ както всички други породи.

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                  Знам ги шотландците - за едно и също говорим... В родословието пише кой какъв 'модел' е бил, та от там знам, че част от пра-отците на мацките ни са клепоухи, а самите те се водят чистокръвни (просто 'чуждата' кръв трябва да е под определен процент)...
                  Шотландските клепоухи (доколкото аз знам) въобще нямат ограничение за кръстосване. Генът за смачканите уши и без това води до проблеми когато е в два екземпляра.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Точно така. Досущ както всички други породи.
                    Сигурно се кефят някои хора, че нямат проблем с опадали котешки косми из апартамента, ама за мен, както и за децата, чарът на котките е в козината - пухкави мъркащи животИни, смешно настръхващи при някакъв стрес и комично-тъжна гледка при къпане.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Няма също и бълхи а кърлежите се виждат от далече
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не мога да се сдържа, снимката е разкошна:

Как се разви сагата с намирането на любовник?
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не се разви.

Коментар

Садисти.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

А, котката се успокои. Тя май само при мен като дойде се вдъхновява.

Коментар

Феромончета у възуха?
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X