Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да бъде? Моторни коси /храсторез/ на OLEO-MAC, STHIL and….

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво да бъде? Моторни коси /храсторез/ на OLEO-MAC, STHIL and….

Здравейте,

Налага ми се да инвестирам в моторна коса/храсторез/ коя ще използвам в пресечен балкански терен който е над 30 декара изоставяно от години което е завзето от бъзе,къпини и не знам какво още... Аз съм се ориентирал към Oleo-Mac модели: BC430 TL/1047лв./ или 755 master/ 1197лв./ първо се чудя коя да бъде едната ме привлича с мощността си,а другата с допълнителни аксесоари които се предлагат към нея, бих искал за някакво професионално мнение от колеги които практически са запознати, както и други равностойни предложения за марки около този ценови клас

От: Какво да бъде? Моторни коси /храсторез/ на OLEO-MAC, STHIL and….

Здравейте.
    При бюджета с който разполагате може да огледате Хускварна или Щил.
    Все пак са доказани марки с магазини и сервизи във всеки град. Аз лично предпочитам Хускварна, нямам моторна коса, но
    имам моторна резачка която надхвърли всички очаквания. На скоро минах през магазина на Хускварна и видях моторна коса
    която струваше над хиляда лева, не се загледах, защото не ми трябва сега, но изкоментирах нещо за високата цена и
    собственичката на магазина (с която се познаваме отдавна) ме контрира, че това е професионална машина предназначена
    да работи всеки ден по цял ден.
    Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X