Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Храсторез?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Храсторез?

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Последна дилема, моля за съвет Райдер или Гардения?
    От по големия магазин , който има и сервиз
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
      От по големия магазин , който има и сервиз

И по възможност да не е с разглобяем прът. Доста често се трошат муфите, а и не се признава това като гаранционен дефект.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Последна дилема, моля за съвет Райдер или Гардения?
        Шевролет произведен в Русия или Ауди произведено в Германия? Горе долу така ми звучи на мен твоят въпрос. Гардена е доказан лидер в градинската техника. Нямам нищо на Гардена за което да мога да кажа лоша дума, е, цените им малко са високи, ама си е качествено.

П.П. Всичко написано се отнася за продукти на фирма "Гардена"! Търсих в Гугъл за "Гардения" както ти си го написал, ама само цветя ми излизат.
        Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Бъркате Гардена и Гардения, а разликата е като в примера ви с Ауди - Шевроле.

Гардения, РТР, Вики, Райдър, КВФ и още куп производни,всъщност е абсолютно едно и също. Като цената варира от 120лв за Вики без гаранция, до 194лв за райдър с гаранция. Всичките части са абсолютно взаимозаменяеми, и чупейки главата примерно на РТР, спокойно може да я вземете от сервиза на Райдър за 38лв, или от ...валник за 24лв.

a GARDENA с емблемата със слънцето, си е съвсем друга бира.
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор (V69) Преглед на мнение
            Шевролет произведен в Русия или Ауди произведено в Германия? Горе долу така ми звучи на мен твоят въпрос. Гардена е доказан лидер в градинската техника. Нямам нищо на Гардена за което да мога да кажа лоша дума, е, цените им малко са високи, ама си е качествено.

П.П. Всичко написано се отнася за продукти на фирма "Гардена"! Търсих в Гугъл за "Гардения" както ти си го написал, ама само цветя ми излизат.
            Да беше погледнал снимката която показах ....

Коментар

Съмнениятa сa че излизaт от един и същ зaвод.
              Всеизвестнa е обaче китaйскaтa гъвкaвост- е товa същото зa колко пaри дa ти го нaпрaвя.
              Рaйдер претендирaт че сa мaркa хоби инструменти и зaтовa предпочитaм от тях. Еднa идея по -добре/колкото може дa е добре зa бюджетнa техникa/.
              Преди време ми трябвaше електрожен зa ...дa имa.
              Рaйдер,бюджет,ферм,ейнхел и още 2 мaрки. Всички еднaкви, нa еднaкви цени, сaмо рaйдерa обaче беше с вентилaтор . Подозрениятa сa ми че излизaт от него зaвод всичките еднотипни.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Гледах всички на пазара, всички са видимо едни и същи, само цвета им е различен, отказах се от райдер защото пластмасите му имаха цвят все едно са стояли 5 години на слънце.
                Избрах най-мощната 51 кубика, дано няма проблеми.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Гледах всички на пазара, всички са видимо едни и същи, само цвета им е различен, отказах се от райдер защото пластмасите му имаха цвят все едно са стояли 5 години на слънце.
                  Избрах най-мощната 51 кубика, дано няма проблеми.
                  Честито

Коментар

И аз вече 3 години тормозя един RTR и не е мръднал. Е кордова глава си купих хубава, и самар си купих по удобен, ама това бе въпрос на личен избор. Само Притегни всички болтчета и слагай грес долу на редуктора.
                    Не знам колко е добра идея да оставиш такъв двигател с въздушно охлаждане да жули цял резервоар бензин на празни обороти. По добре ще се разработи ако си косиш с него, просто в началото не му давай цялата газ и не го напъвай на макс. Пусни малко по къса кордата и няма да се товари толкова. И първия резервоар го изразходвай с 2-3 почивки примерно.
                    Поне на мен така ми обясниха от магазина като си взимах моя.
                    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Пробвах я, определено ми хареса и мога да кажа че е напълно равностойна на хускварна 525, хускито печели само по килограми, вибрации и шум.
                      Разработването не трябва да става на обороти, редно е да се разработва в лек работен режим.
                      За сега толкова, дано ми служи вярно дълги години.
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Със здраве да си го ползваш и да ти е безпроблемен!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз след дълго търсене и гледане се спрях на Alpina TB4200 от Бриколаж за 279 лв (редовната цена е 299). 42 сс, 1.25 КВ, 5 години гаранция. Машината е с цял прът, прилична мощност, добре завършена. Правена е в китай естествено, но ОТК-то все пак е от компания с някакви традиции, което и ме накара да я взема вместо аналогична "no name" за 100 лв по-малко. От друга страна аналогичен по параметри mcculloch е над 500 лв, а хуск или щил 1000... За момента съм много доволен от съотношението цена/качество.
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X