Сипах днес битова газ и после осъзнах на каква безума цена съм я сипал - 3.30лв/кг. Наиграх ли се?
На бензиностанциите където има бутилки за замяна е по 24лв/10кг.
На всичкото отгоре човека дето ми я сипа ми наприказва май разни глупости:
1) 1кг газ бил около 2.5 литра. Само дето това няма как да стане. 1кг пропан е 2л, 1кг бутан е 1.7л. Та т'ва дето ми го разправя няма как да стане.
2) Газта им не била като тая по бензионстанциите, там и в бутилките продавали газ за автомобили. Само дето т'ва силно ме съмнява, щото на шкафовете с бутилките си пише, че са с битова газ.
3) По тия бутилки пишело, че били заредени с 10кг, ама никога не ги зареждали с 10, а по-малко. Тука не знам - някой теглил ли е бутилката като я е вземал от там?
Та цакаха ли ме с цената на газта или нещо изпускам?
На бензиностанциите където има бутилки за замяна е по 24лв/10кг.
На всичкото отгоре човека дето ми я сипа ми наприказва май разни глупости:
1) 1кг газ бил около 2.5 литра. Само дето това няма как да стане. 1кг пропан е 2л, 1кг бутан е 1.7л. Та т'ва дето ми го разправя няма как да стане.
2) Газта им не била като тая по бензионстанциите, там и в бутилките продавали газ за автомобили. Само дето т'ва силно ме съмнява, щото на шкафовете с бутилките си пише, че са с битова газ.
3) По тия бутилки пишело, че били заредени с 10кг, ама никога не ги зареждали с 10, а по-малко. Тука не знам - някой теглил ли е бутилката като я е вземал от там?
Та цакаха ли ме с цената на газта или нещо изпускам?
Коментар