Днес си разгледах поредната електронна фактура постъпила от Енерго-про и какво да видя - в графата за служебно начислени стойности имам 104 киловат часа със знам "плюс" на дневната тарифа. Отдолу в графата за нощна тарифа се мъдри същата стойност, но със знак "минус". Сега някой ще каже "и какво? писали са ти ги и после са ти ги извадили!". Да, ама не! Защото всички знаем, че цената на дневната и нощната тарифа са различни. И тази разлика за "грешката" я плащам от джоба си.
Проверих си фактурата за предходния месец - същото нещо, но с +/- 184 киловат часа. Тарикати! Явно Енерго-про са си намерили начин да си изкарват по някой допълнителен лев от хора, които не си гледат фактурите.
Писах им жалба и чакам отговора им. Вече имам едно спечелено дело срещу тях за корекция на сметка и взе да ми става скучно последно време. Хахахахахаха....

Нека и другите абонати на Енерго-про да си погледнат фактурите, дали и при тях няма подобни "неволни грешки".
Проверих си фактурата за предходния месец - същото нещо, но с +/- 184 киловат часа. Тарикати! Явно Енерго-про са си намерили начин да си изкарват по някой допълнителен лев от хора, които не си гледат фактурите.

Писах им жалба и чакам отговора им. Вече имам едно спечелено дело срещу тях за корекция на сметка и взе да ми става скучно последно време. Хахахахахаха....

Нека и другите абонати на Енерго-про да си погледнат фактурите, дали и при тях няма подобни "неволни грешки".

Коментар