Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къща на село

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къща на село

Здравейте!<br>След като изрових нета да търся, и нищо не намерих, реших да се обърна и към вас. Искам да живея на село, но за момента варианта за купуване на къща ми е по-далечен и от Луната. Та търся нещо под наем или на изплащане към собственика (с банки ми е немислимо да се занимавам!). Знам, че има много необитаеми къщи по селата, до които обаче чрез интернет не може да се стигне, а агенциите само ги продават. Трябва да се търси директен контакт със собствениците та за това разпитвам наред. Ей, да не забравя да кажа, живея във Велико Търново, та нуждата ми е селото да е в близост до града, там работя и ще тряба да пътувам.<br>Моля ви, ако някой от вас има необитаем имот, или има познат с такъв имот..... да не продължавам, ясно ви е за какво става дума <br>И предварително благодаря, дори и нищо да не стане!
    HR-V 4WD, 105hp, '99
    Honda Civic'94

От: Къща на село

До колко километра от Велико Търново те устройва?
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Не мога да преценя точно, от скоро съм шофьор, но нещо като не повече от 15-20 мин. път.... Пък то много зависи и от къщата, и от наема. Ако е по-нисък наем, може и да е по-далечко, ще компенсира горивото. Всъщност, като знам колко е трудно да се намери това, което търся, не смея много да имам претенции. :/
      HR-V 4WD, 105hp, '99
      Honda Civic'94

Коментар

Това, което ми имах в предвид не те устройва, но бих ти препоръчал следното - напечатай си кратка обява с телефон и обиколи магазинчетата на съседните села - Леденик, Шемшево, Момин Сбор, Пушево и Буковец, например и говори със магазинерите там, като им оставиш обявата си - те обикновено знаят всичко за малкото населено място и биха те упътили или свързали с необходимите ти хора - така ще знаят, че ще имат нов потенциален клиент на магазинчето, което е важно за тях.
        Не пропускай и Дебелец, нищо, че е град - битът е близко до село и е много удобен за постоянно живеене. Също и Долна Оряховица. Успех!
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Амииии... то това беше първото, което направихме И кметовете по селата сме разпитвали, и по магазини и други места, обяви сме лепили. Повечето хора предпочитат, не знам защо, да си оставят имота на разруха, вместо да го дадат под наем. Но ти благодаря за съпричасноста все пак!
          П.П. Ти кое село имаше предвид?
          HR-V 4WD, 105hp, '99
          Honda Civic'94

Коментар

Чешма, но е на около 40 км от Велико Търново.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
              Ти не успя ли да ремонтираш къщата ?
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Пазарът на къщи под наем е учудващо малък, наскоро го установих. За разлика от апартамента, къщата има твърде личен характер. Търсенето също е малко заради по-големите разходи (теоретично).

Аз другата седмица се преселвам в къща под наем.

Коментар

Напротив - ремонтирам, но не с промишлени темпове, за да се насладя на удоволствието, но имам още една къща там, която в момента не ми е необходима - с декар двор и възможност за удвояването му на приемлива цена. Всъщност това е първата къща, която купих и отремонтирах покрива и комините й - тухлена, с яко дъбово дюшеме, изправни джамал и двойна пещ за агнета. А и климатът на Чешма е чудесен - няма нищо общо с градския.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                    Дааа, далечко си е
                    HR-V 4WD, 105hp, '99
                    Honda Civic'94

Коментар

[QUOTE=Ясен;2765293]Пазарът на къщи под наем е учудващо малък, наскоро го установих. За разлика от апартамента, къщата има твърде личен характер. Търсенето също е малко заради по-големите разходи (теоретично).

Според мен просто хората на село са по-недоверчиви и за това не си дават къщите. Страх ги е, че ще им ги попилеят недобросъвестни хора. За това мисля, е важен живия контакт със собственика, да те види, да те поопознае пък тогава, може и да ти даде къщата си. Ти как намери своята?
                      HR-V 4WD, 105hp, '99
                      Honda Civic'94

Коментар

Село Върбовка устройва ли Ви?
                        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Имам имот в село Катранджии на 16 км от Велико Търново.Пътува се за 10 мин.по главния път за Габрово.Ако имаш интерес 0988989775.
                          kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

...жената има имот с голяяяяяям двор в Лазарово,който ще се продава...ако някой има желание,нека пише.Има къща,постройки и мноооого природа
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X