Не, не съм объркал раздела. Защото не става дума за катеричо месо на фурна в/у канапе от печена тиква, та и за това темата не е за раздел "гозби и рецепти"

Ето какво -
Всичко започна с едни леки подозрителни шумове от етажа над нас/който се явява трети за нашата къща, тавански или подпокривен и е свързан с втория, обитаем от семейството ни, с вътрешно стълбище/ и онова неприятно и загадъчно чувство за чуждо, неканено присъствие в собственото лично пространство...
И така, подтикван от любопитството в един момент започвам да се качвам честитчко горе, въоръжен с фенер, с надеждата да изловя неканения гост...
Защо с фенер? Ами защото се усеща, че нещо се случва само в тъмната част на денонощието и то обикновено когато заспим...
Забелязах, че странните шумове изчезват щом започна да се изкачвам по стълбището, но все пак след известен период на дебнене открих първото доказателство за активност на някакво, засега непознато за мен същество...
Какво е това ли? Това е парче вестник в/у който бях оставил да се изсуши тиквено семе и този вестник бе преместен от единия до другия край на етажа...Подозрително, нали, все още не сме чували за левитиращи вестници.
Коментар