Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизия за у дома?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телевизия за у дома?

Като гледам цените, май е по-добрия вариант.
    С наното, поне инвестицията ще е еднократна.
    Благодаря!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      ....
      Благодаря!
      За нищо Ма темата ме подсети за Opensky, Manna, Skynet, SkyGrabber.... Направо се разчувствах
      Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Днес определено не е ден да питаш за надеждността на Виваком.
        Утре ще продължа да сондирам, имам 10 дни за проучване.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
          Утре ще продължа да сондирам, имам 10 дни за проучване.
          Бе не знам, ама моя съвет е да бягаш далеко от Виваком , и не заради днешното им прекъсване, а по принцип ...
          Аз съм на Булсатком телевизия, не помня откога, ама доста отдавна, може би 6-7 години, на техния интернет (оптичен, файбър ту дъ хоум) съм от около 2 години - доволен съм.
          Това, че телевизията понякога прекъсва при лошо време (няма как да не прекъсва), не ми дреме честно казано, не ми е идея фикс да зяпам телевизора
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Днес определено не е ден да питаш за надеждността на Виваком.
            Днес беше единствения срив през последната година (2014 имам предвид ). При лошо време няма промяна в качеството на нета и ТВ (IPTV). Не ги рекламирам, че политиката им с договорите е наистина дразнеща, ма доста се напатих от алтернативите и засега ми изглеждат по-малкото зло.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Булсата прекъсва само като духа вятър силно,чудя се дали да не оптегна антената с 3 шпилки към стойката,при много силен снеговалеж е спирал за няколко минути,но това за няколко години е 2-3 пъти
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Сакън, недей. При промяна на температурата ще се измята накъдето и скимне. По-добре сложи един леген около и над 1 метър и го захвани здраво.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Те Булсата също ще пуснат IPTV, за районите с оптика, ама въпроса е кога .... Изчака ми се чакането ... Сега е само пилотно тук-там, доколкото знам.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Булсата прекъсва само като духа вятър силно,чудя се дали да не оптегна антената с 3 шпилки към стойката,при много силен снеговалеж е спирал за няколко минути,но това за няколко години е 2-3 пъти
                  По-скоро виж не може ли антената да се монтира някъде по-на завет - моята е в една чупка на блока, и никога не съм имал проблеми с вятъра, че даже и снега рядко й въздейства. Ако пък навали сняг по нея, измета го с една метличка и айде. Ако антената е на открито е уязвима от къде къде повече атмосферни влияния - вятър, сняг, лед, дъжд ...
                  Всяко такова въздейтсвие влияе пряко върху отраженението на сигнала, и оттам айде Гюмюса спира = световен проблем
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-01-15, 08:24.
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Може ли по-пордробно за това "нано" "мано" с интернета? Извинявам,се че ползвам темата на колегата и в тази връзка му препоръчвам да си остане на Булсата. Сателита на Виваком е същия *** та и по-зле!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Днес беше единствения срив през последната година (2014 имам предвид ). При лошо време няма промяна в качеството на нета и ТВ (IPTV). Не ги рекламирам, че политиката им с договорите е наистина дразнеща, ма доста се напатих от алтернативите и засега ми изглеждат по-малкото зло.
                      Същото мнение имам като колегата.
                      Преди 6 години едвам се разведох с Виваком,но миналата година прекараха оптика до вкъщи е вече 7 месеца съм много доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                        Може ли по-пордробно за това "нано" "мано" с интернета? Извинявам,се че ползвам темата на колегата и в тази връзка му препоръчвам да си остане на Булсата. Сателита на Виваком е същия *** та и по-зле!

Става въпрос за прехвърляне на интернет сигнал чрез антени.
                        В тази тема сме го обсъждали (след пост 84):

http://www.offroad-bulgaria.com/show...ED%F2%E5%ED%E0
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ако ти е по-изгодно като цена + гледани от тебе канали (не броят им) - Виваком ТВ си е читава и няма причина да се притесняваш...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Как е Виваком от към предаване на спортни събития като тенис, снукър, голф мото и автомобилизъм. Защото по Булсат ги дават и това им е най хубавото.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X