Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся дом за коте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся дом за коте

Днес на прибиране от работа го видях, не се сдържах, беше премръзнало, прегракнало и прегладняло, прибрах го в къщи, ама с кученцето нещо не се разбраха много,т.е. котенцето е много любопитно, а пък кучето - ревниво/очаквано Не добра комбинация/ няма как да съжителстват заедно , мога да го задържа най-късно до утре Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA260027.jpg
Прегледи:1
Размер:69.6 КБ
ID:5829975 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA260028.jpg
Размер:70.3 КБ
ID:5829976 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA260030.jpg
Размер:78.9 КБ
ID:5829977 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA260035.jpg
Размер:71.6 КБ
ID:5829978
    0897 95 29 28 след 20ч.
    0889 96 80 93 по всяко време
    sigpic

До: Стоки за левче!

Забравих да кажа, че червеният цвят в очите е от светкавицата, иначе е синеоко мисля че е мъжкарче, ама не съм на 100% сигурна
    sigpic

Коментар

сиамче имам две .

Коментар

Не искаш ли трето за щастие
        sigpic

Коментар

мерси ама си ми далече.

Коментар

Ако в транспорта е проблема, все ще измислим нещо, сега заради нЕк'ви си **найсе км. ще студува горкото животинче
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
              Днес на прибиране от работа го видях, не се сдържах, беше премръзнало, прегракнало и прегладняло, прибрах го в къщи, ама с кученцето нещо не се разбраха много,т.е. котенцето е много любопитно, а пък кучето - ревниво/очаквано Не добра комбинация/ няма как да съжителстват заедно , мога да го задържа най-късно до утре [ATTACH]12734[/ATTACH] [ATTACH]12735[/ATTACH] [ATTACH]12736[/ATTACH] [ATTACH]12737[/ATTACH]
              0897 95 29 28 след 20ч.
              Ако проявиш повече настойчивост ще успееш да ги свикнеш да съжителстват заедно! Преди 3 години успях да накарам да съжителстват в един апартамент сиамка намерена полумъртва след битка с куче на улицата и ловно куче, което иначе убива диви котки! Просто кучето бързо (за около 3-4 дена) прие че нашта котка всъщност не е котка а просто още един член на глутницата, а котката пък бързо си намери мястото в йерархията у дома и заживяхме спокойно и щастливо !
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

И аз си гледах боксерче и котак и бяха много щастливи заедно дълги години , сега обаче кучето е друго и е по-старо, предполагам, че и за това гледа на котето, като на враг и директно тръгва да си го хапва, а нямам никакво време да ги наблюдавам/сприятелявам/
                sigpic

Коментар

До: Търся дом за коте

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                  Днес на прибиране от работа го видях, не се сдържах, беше премръзнало, прегракнало и прегладняло, прибрах го в къщи, ама с кученцето нещо не се разбраха много,т.е. котенцето е много любопитно, а пък кучето - ревниво/очаквано Не добра комбинация/ няма как да съжителстват заедно , мога да го задържа най-късно до утре [ATTACH]12734[/ATTACH] [ATTACH]12735[/ATTACH] [ATTACH]12736[/ATTACH] [ATTACH]12737[/ATTACH]
                  0897 95 29 28 след 20ч.
                  Ако можеш да го задържиш до неделя привечер, го взимам.Утре ще караме и ще съм каталясъл вечерта.
                  0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                  Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                  Суперскан България www.decbg.com
                  Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Твое е!
                    sigpic

Коментар

Аз да използвам темата ... търся стопанин за 2 бр. котета, които се побират спокойно в шепа
                      Намерих ги премръзнали, едното беше вкоченено и с 2 см. лед по него, едвам го спасхме. Явно майката ги е изоставила. Бяха ужасно мръсни, едвам успях да изпера черното и лепкаво нещо по козинките им.
                      Сега двете са повече от добре Непрекъснато ходят подире ми като кученца и ми се катерят по крачолите
                      Обаче големият котарак се чувства пренебрегнат и онеправдан, непрекъснато ми се цупи ... а останалите стаи вече са заети с минимум по една котка. Да не говориме, че едва успявам да спася вечерята на големия черен котарак от тези две малки напасти. Докато реагира и едното вече му е отнесло вечерята (виждала съм го да тича с кокъл 3 пъти по-голям от него, неистово ръмжейки )
                      На двора кучето живее с още 6 котки. Просто вече няма къде да ги събирам

Ето и малко снимки

В този вид ги намерих. Това коте с черното петно на главичката почти си беше отишло. Едвам го съживих. Пекох му керемидка, обръщах го пред печката като кебапче, разтривах го с камфор... след една седмица мъки вече живна, взе да става игриво и започна да се храни нормално.

Каква борба беше докато си взимахме първия в живота душ ... а какви звуци се издаваха ...

Ненадминати катерачи Само да не си закачаха така ноктите .. ако не ги откачам аз, ще си останат така цял ден

Последно редактирано от iva_kx; 05-11-07, 18:51.
                      DCRT®

Коментар

Брях, взех да им завиждам Как са се хванали...
                        Лошото е че скоро заехме квотата за прибрана от улицата котка.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ива , задръж още малко , после мога да ги взема , двора е голям
                          Ама са прекалено малки , след месец може.
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Много са мънинки още. Зимата трябва да са на вътре на топло.
                            И вие с Вида скоро ще станете приют за домашни любимци ми се струва
                            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                              скоро ще станете приют за домашни любимци
                              нека има повече хора, като тях!
                              А Кики, как е малкият дивак? Адаптира ли се вече?
                              sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X