Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторен трион модел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моторен трион модел

Здравейте искам да си взема моторен трион но незнам какъв модел да си взема от между Husqvarna или STIHL. Ще се ползва за лични нужди за дърва на година около 30 кубика.
    Последно редактирано от Венци- малкия; 06-09-14, 10:38.

От: Моторен трион модел

Колега, кажи каква цена? Все пак ти ще я купуваш, не ние.

Коментар

Ами колега до 550 600 лева.

Коментар

Аз имам Хусварна и съм страшно доволен. Има едни цигани където продават уж Still или Husqvarna. Такава да не си купил, нищо,че изглеждат оригинални. Дали Still или Husqvarna няма значение. И двете са достатъчно добри за ползване. Разходи се до фирменият им сервиз и там ще ви предложат варианти. После качествено масло задължително и то на същата марка. Това е. Поздрави!
        П

Коментар

То има доста писано тук по тази тема...

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%F0%E8%EE%ED

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%F0%E8%EE%ED

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150068

Приятно четене .

Коментар

Първоначално публикуван от vortigen33 Преглед на мнение
            Здравейте искам да си взема моторен трион но незнам какъв модел да си взема от между Husqvarna или STIHL. Ще се ползва за лични нужди за дърва на година около 30 кубика.
            -Приемам ,че се "сблъсквате" с избора на моторен трион за първи път и искате машина с приемливо съотношение на цена-качество до 600 лв.
            Много трудно ще се ориентирате само с четене във форума, без практически опит и без възможност да "отсеете" субективните предпочитания на "собствениците".
            -Предлагам да приемете на "юнашко" доверие машината към която ВИ насочвам- (Makita DCS 400-40).
            Първо влиза в "желания" ценовия клас-около 550 лв.,разполага с икономичен и много здрав съвременен четири канален цилиндър ,ниско тегло, много здрава конструкция (наследство от Долмара), 3/8 стъпка на веригата (ще разберете предимството)и по добра "тяга" от другите 40 кубикови машини в този ценови клас, -добър баланс.
            Успех в избора!

Коментар

И сервиз..........................?
              Взимай най голямата, която можеш да си позволиш от най близкия оторизиран дилър на двете марки.
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Имам Husqvarna 136 от 2003 г.
                Даваха я за домашно ползване-точно като за твоите нужди, но аз я ползвах и професионално 4 сезона,
                справя се много добре защото при нас дървета по-дебели от 30 см. са рядкост.
                Освен това се ползва много интензивно и за домашни нужди. Много удобна, работи се с удоволствие.
                За 11 години не съм имал абсолютно никакъв проблем или ремонт.
                Напоследък Husqvarna май вдигнаха цените, та ако са ти извън бюджета-от собственици на STIHL съм чул
                много добри отзиви също.
                Въпроса май е субективен, но аз бих предпочел Husqvarna. (Без най-евтиния им модел).

Коментар

От 11 ти този месец в Метро пускат 2 Ферос тулс бензинови триончета на цена от 149 лева с ДДС /двете за 149 лева/ , даже имат 2 години гаранция. Първи съм там, налага ми се да режа около 3 кубика на година. Вората отива за съседа Мисля че е добра достатъчно за домашно ползване.

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                    От 11 ти този месец в Метро пускат 2 Ферос тулс бензинови триончета на цена от 149 лева с ДДС /двете за 149 лева/ , даже имат 2 години гаранция. Първи съм там, налага ми се да режа около 3 кубика на година. Вората отива за съседа Мисля че е добра достатъчно за домашно ползване.
                    Това сигурно ли е? В сайта им за 11.09 видях на промоция някакви завивки?
                    Казано е:
                    -"Обичай ближния",
                    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Даже звънях по телефона и ми казаха че е така. Ако успея да взема утре ще ги снимам с фактурата и ще покажа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X